UAT Carei comunică doar prin presa de cumetrie

• publicat la: 15 August 2016
UAT Carei comunică doar prin presa de cumetrie

În Republica de la Carei unde amplasarea bustului  poetului naţional Mihai Eminescu nu este  dorită de consilierii UDMR (potrivit şedinţei CL din 24 februarie 2015),  dictatura instaurată de administraţia Kovacs se reflectă şi în comunicarea primarului Kovacs legată de acţiuni şi activităţi ce privesc toţi locuitorii oraşului.

Una din ultimele  isprăvi  de acest  gen ale primarului  Kovacs  este  comunicarea intenţiei sale de comasare a  unor unităţi de învăţământ  pe un blog, cel al finului său de cumetrie, deşi UAT Carei are şi pagină oficială de Facebook şi site oficial şi plăteşte destule persoane pentru a se ocupa de administrarea lor.

Doar că informaţia ce priveşte toţi părinţii de elevi din municipiul Carei nu apare în mod oficial pe niciun instrument de comunicare al UAT Carei.  Nici Direcţia de Învăţământ din cadrul UAT Carei unde pentru postul de director scos la concurs a fost obligatorie cunoaştere scris şi vorbit a limbii maghiare, nu a emis vreun comunicat legat de intenţiile de reorganizare a  unităţilor de învăţământ din mun.Carei.

 

Buletin de Carei

 

comentarii

de Horia Mărieș la 15 August 2016 - 16:21

De data asta are dreptate sasul. Fără nici un dubiu, ambele publicații (un ziar online și un vlog) fac parte din categoria numită “PRESĂ DE CUMETRIE”. De data asta (o nefericită excepție) suntem de acord cu dânsul.

Careianul / 2 ore ago / Un careian dezinformat și mereu manevrat /: “Propunerea privind reorganizarea învăţământului careian a apărut încă de vineri, 12 august 2016, pe site-ul cotidianului judeţean de limbă maghiară Friss Ujsag. Pe portalul Opinie de Carei, (…) „presă de cumetrie”, a fost postat articolul intitulat „Propunere de reorganizare a învăţământului careian” abia sâmbătă, 13 august 2016, la amiază. Probabil (…) până şi cotidianul judeţean Friss Ujsag a ajuns să facă parte din „presa de cumetrie”.

Lasati un comentariu