Aeroportul Internațional Satu Mare în plină dezvoltare

• publicat la: 28 septembrie 2016
Aeroportul Internațional Satu Mare în plină dezvoltare

Având în vedere faptul că Aeroportul Baia Mare este închis din noiembrie 2015, în data de 05.07.2016 conducerile Consiliului Județean Satu Mare și Aeroportului Satu Mare au trimis o adresă către reprezentanții Companiei TAROM (Nr. 1679/05.07.2016) privind zborurile ce operau pe Aeroportul Baia Mare. Reprezentanții Companiei TAROM au mulțumit conducerii Consiliului Județean pentru disponibilitatea furnizării informațiilor cerute. Astfel, în cursul zilei de azi, 27 septembrie 2016 s-a trimis decizia Companiei Tarom.

Din 31 octombrie cursele TAROM ce operau cu program cu înnoptare pe Aeroportul Baia Mare, vor opera pe Satu Mare. După discuțiile purtate de conducerile CJ și Aeroportului Satu Mare cu reprezentanții Companiei TAROM, s-a decis să se opereze și cu cinci curse cu înnoptare pe Aeroportul Satu Mare, începând cu data de 31 octombrie 2016.

Dat fiind faptul că Aeroportul Internațional Satu Mare este un aeroport modern ce are toate condițiile necesare pentru desfășurarea zborurilor la standardele aeroporturilor mari, în viitor, conducerea Consiliului Județean Satu Mare are în vedere introducerea mai multor zboruri internaționale.

 

Lasati un comentariu