Bursa locurilor de muncă

• publicat la: 9 septembrie 2016
Bursa locurilor de muncă

Vineri, 9 septembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor a avut loc Bursa Locurilor de Muncă. Peste 100 de sătmăreni au trecut pragul Casei de Cultură a Sindicatelor pentru a participa la bursa locurilor de muncă, organizată la solicitarea mai multor angajatori. Firmele participante oferă peste 180 de locuri de muncă.

La deschiderea oficială a bursei au participat subprefectul Altfatter Tamas, viceprimarul municipiului Satu Mare Adrian Albu, dar și directorul executiv al AJOFM Satu Mare, Simona Derșidan.

„De această dată o să găsiți toate meseriile pe care le dețineți și dumneavoastră și de care au nevoie și agenții economici. Vreau să vă transmit că este principala ocazie în care vă întâlniți cu agenții economici. Rolul nostru, al agenției (AJOFM), este de a aduce la aceeași masă cererea și oferta de locuri de muncă”, a declarat Simona Derșidan.

După deschiderea oficială, oamenii care au venit să-și caute un loc de muncă s-au așezat la rând în fața angajatorilor pentru a discuta cu aceștia în speranța obținerii unui loc de muncă.

comentarii

de RS la 13 septembrie 2016 - 10:03

CAUT JOB IN CERCETARE APLICATA IN MEDIU AGRI ECO SISTEM FRANCEZ DAR FARA REZULTAT

Lasati un comentariu