Accident la Carei șofer din Ghenci

• publicat la: 4 octombrie 2016
Accident la Carei șofer din Ghenci

Polițiștii rutieri din Carei, au fost sesizați în data de 03.10.2016, la ora 21.00, despre faptul că pe strada Mihai Viteazu din localitate a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-a stabilit că un conducător auto  de 33 ani , din localitatea Ghenci, județul Satu Mare,  conducând  un autoturism proprietate privată, pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat o femeie de 43 de ani din Carei,  angajată în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată si semnalizată corespunzător.

Testarea cu aparatul etilotest a relevant faptul că cel de la volan nu consumase băuturi alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Activități pe linie rutieră

Cu ocazia controalelor efectuate pe principalele artere de circulație din județ pe parcursul zilei de 03.10.a.c., pentru abaterile constatate la regimul rutier, polițiștii au  aplicat 136 sancţiuni contravenţionale în valoare de 19 995 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 3 permise de conducere.

 Infracțiune constatată:

La data de 03.10.2016, ora 12.50, polițiștii rutieri  din Tășnad au identificat în trafic prin localitate, un conducător auto de 53 de ani din Tășnad,  în timp ce conducea un  autoturism, cu toate că înainte de a se urca la volan consumase băuturi alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta avea o concentraţie de 1,90 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate  probe de sânge. Cel în cauză va fi cercetat pentru conducere auto sub influența alcoolului.

 

Buletin de Carei sursa IJP

Lasati un comentariu