Declarație de presă Andreea Paul

• publicat la: 26 October 2016
Declarație de presă Andreea Paul

Propunerea pe care mi-a făcut-o PNL pentru alegerile parlamentare a fost locul 1 la Senat în județul Satu Mare, pe care l-am refuzat din următoarele motive:
1. Nu mi-e indiferent cu cine fac echipă.
2. Pregătirea mea profesională mă recomandă pentru Camera Deputaţilor, care este decizională pe teme economice, buget, finanțe, nu la Senat, care este camera superioară decizională pe probleme de securitate, apărare, politică externă ş.a.m.d. unde nu am expertiza necesară.

Pe lângă toate acestea, nu sunt genul de om care ține de o funcție politică cu orice preț. Sunt prea mulți oameni în politică care nu au o pregătire potrivită în spate și care țin cu dinții de scaunele publice. Nu sunt genul acela de persoană. Când cei din jur coboară atât de mult ștacheta, eu am obligația să ridic ștacheta și mai sus.

Am sufletul împăcat că în fiecare an am dat socoteală alegătorilor mei din Satu Mare cu raportul de activitate și după patru ani de mandat am avut ce să le spun. Am avut zeci de proiecte în beneficiul celor care m-au trimis în Parlament, atât proiecte naționale, cât și locale. Ar fi bine să poată toți da socoteală alegătorilor lor așa cum pot eu da: http://www.andreeapaul.ro/decalog-profesional/

Îmi asum principiul fundamental al lucrului bine făcut și nu mă tem niciodată să susțin concret valorile liberale aplicate pozitiv. Valorile politice, sociale și economice liberale ne ajută să eliminăm politicianismul nereactiv, gol de conținut, fără rezultate. Aceste valori liberale fac imposibilă stagnarea. Promovez dreptul la egală exprimare în orice domeniu, încurajez valoarea fiecăruia, dar și competiția. Militez pentru eficiență și rentabilitate, pentru forța economică și politică inteligentă a României. Gândesc și fac ceea ce fac, decid și acționez în consecință. Modernizarea României nu poate veni fără schimbarea sinceră a atitudinii politice și electorale în acest sens.

 

Andreea Maria Paul

Deputat PNL de Țara Oașului, Satu Mare

Lasati un comentariu