Explozie la o casă datorită acumulărilor de gaze

• publicat la: 20 octombrie 2016
Explozie la o casă datorită acumulărilor de gaze

Poliția Județeană Satu Mare  a fost sesizată  printr-un apel la 112 primit în jurul orei 08.00 a dimineții zilei de  20.10.a.c. despre faptul că într-un imobil situat pe strada  Liviu Rebreanu din municipiul Satu Mare, a avut loc o explozie.
La fața locului s-a stabilit că explozia ar fi avut ca și cauză probabilă  o acumulare      de    gaze     naturale, locuința  fiind   încălzită    cu  două   sobe de teracotă, racordate la instalația de gaz.
Explozia a avut ca și urmare rănirea proprietarei locuinței, o femeie de 81 de ani, care a suferit arsuri de gradul I și II pe suprafața corpului, fiind transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Explozia a mai cauzat  și distrugerea geamurilor imobilului în care s-a produs,  dar și  a altor două  imobilele învecinate.

Pentru elucidarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a fost demarată o anchetă, în cadrul căreia se vor desfășura cercetările.

In ultimul timp s-au inmultit cazurile exploziilor din locuinte datorita acumularilor de gaze nu numai in judet ci in intreaga tara. Se impune deci o atentie sporita din partea tuturorl celor ce nu au facut verificari la instalatiile de incalzire.

Buletin de Carei sursa IJP

Lasati un comentariu