Miss și Mister Boboc 2016 Liceul Teoretic

• publicat la: 15 octombrie 2016
Miss și Mister Boboc 2016 Liceul Teoretic

Cei mai curajoşi boboci ai Liceului Teoretic Carei au participat vineri seara la competiţia care desemna Miss şi Mister Boboc  ediţia 2016, tema aleasă de organizatori fiind Voyage.  Fiecare pereche de concurenți și-a ales o țară despre care a vorbit și a prezentat obiceiuri. România nu a fost aleasă de niciuna dintre perechi. Probele concursului au constat în întrebări de cultură generală despre țara aleasă de fiecare pereche, probe surpriză dar și clasicul vals a pus la încercare aptitudinile tinerilor concurenți. Dintre țările alese ca itinerar  amintim Costa Rica,Germania, India, Rusia, Spania, SUA sau Turcia. În perioada deliberărilor juriului pe scenă au evoluat elevi ai Liceului Teoretic sau invitați.

După deliberări, perechea ce a câștigat în acest an titlul  de Miss și Mister Boboc Liceul Teoretic a fost Bako Blanka și Foszto Abel, ambii de la secția maghiară.

Locul doi a revenit perechii Potroviță Maria și Ruje Antonio iar locul trei perechii Buboi Georgiana și Darius Duțescu.

Juriul a fost format din directorii Zsido Sandor si Pop Rodica, profesorii Liliana Sorian, Angela Gabor, Donka AnaMaria și Reday  Kristina, din cei doi Miss și Mister 2015 – Kinal Klaudia și Putovics Zsolt.

 

Buletin de Carei

comentarii

de dani la 16 octombrie 2016 - 19:56

este dubios ca in fiecare an doar hortistii castiga concursul MISS BOBOC !!!! Romanasii nostrii nu au mutra de a castiga ???

Lasati un comentariu