9,4 milioane lei pentru asistenții personali ai celor cu handicap grav din județul Satu Mare

• publicat la: 23 noiembrie 2016
9,4 milioane lei pentru asistenții personali ai celor cu handicap grav din județul Satu Mare
Andreea PAUL: La rectificarea bugetară de astăzi s-au alocat 15,47  milioane lei pentru salariile din învățământ și 9,4 milioane lei pentru asistenții personali ai celor cu handicap grav din județul Satu Mare

 

Întârzierile la plata salariilor din învățământ la nivel local și pentru asistenții personali este o realitate, corectată azi de către guvernul Cioloș. La rectificarea bugetară de astăzi s-au alocat 15,47 milioane lei pentru salariile din învățământ și 9,4 milioane lei pentru asistenții personali ai celor cu handicap grav din județul Satu Mare. 
În urma deciziei din ședința de guvern de azi, suplimentarea banilor necesari vor ajunge la nivel județean, apoi la nivel local și, ulterior, la oameni. M-au contactat mulți primari sătmăreni să-mi semnaleze aceste probleme, le-am transmis răspunsul personal, dar cred că este o temă de interes public pe care o împărtășesc aici, pentru toți cei direct vizați. Este și un semnal de alarmă pentru viitorul guvern care va întocmi bugetul pentru anul 2017, când va trebui ținut cont de faptul că subalocările în aceste domenii nu mai sunt tolerabile. Nu poți lăsa oamenii în pragul sărbătorilor, așteptând ultima rectificare bugetară a anului, pentru a-și încasa veniturile lunare cuvenite a afirmat deputatul Andreea Paul.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu