Extremism la Carei împotriva singurului portal de știri independent. …,,cui nu-i convine să-și ia bagajele și să plece,, Sin

• publicat la: 15 noiembrie 2016
Extremism la Carei împotriva singurului portal de știri independent. …,,cui nu-i convine să-și ia bagajele și să plece,, Sin

Încurajați de pretențiile  politicienilor de etnie maghiară la autonomie teritorială,  de prealuarea  de către primarul Kovacs pe paginile sale sociale a postărilor  denigratoare la adresa Buletin de Carei și a administratorului Daniela Ciută, unele persoane  se erijează în mici dictatori care hotărăsc  cine poate locui în Carei și cine nu.

Iată câteva dintre acestea…

Gabica Akkerman Pe FAm. CIUTA terbuie eliminat din oras … ca sa avem pace din nou…. sunt mandru ca.s Careianca si am 40 de ani, dar nici odata NU am avut probleme cu nimeni indiferent pe ce limba am vorbit….. la Doamna Ciuta Daniela Daniela poate ca nu.i convine anumite lucruri din oras … e simplu… sa si ia bagajele si sa plece …

Like · Reply · 9 November at 22:36

Nu lipsesc nici  provocările legate de  apartenența la  regiuni din România în condițiile în care campania UDMR se bazează tocmai pe  promovarea Ardealului .

Judit Katona · Deci, cine sunt sovinisti??? TU!!! SI STAI FRUMOS ACOLO IN OLTENIA CACI ARDEALUL VA SUSTINE ATI MURI DE FOAME NOI VA INTRETINEM PUTUROSILOR!!!

Like · Reply · 12 November at 03:17

Heideröslein Heide · 0:00 Aha, de asta pute în Carei și azi, că ai trecut pe aici. De ai fi fost mai îngrijit, nu cu mâinile în buzunar, erai cineva. Așa ești doar un sudist, după care deratizăm la plecare.

Like · Reply · 4 · 7 November at 22:14

Adriana Merk · Ciuta Daniela Daniela HOP SI CAPRA!!!!DOAMNAAAA ESTI CUMVA CAREIANCAAAAA???

Like · Reply · 2 · 9 November at 13:29

Da  Adriana Merk, sunt careiancă, la fel și părinții și bunicii mei și nu am deloc probleme cu careienii ci cu cei care își însușesc în mod necuvenit banii careienilor plătitori de impozite. Pentru informarea dvs, primarul Careiului nu plătește taxe și impozite la oraș dar tratează în mod discriminator careienii.

O fi și acesta un mod de a scoate din casă votanții domnule primar?

Unele  dintre persoanele comentatori  chiar sunt plecate de ani de zile din Carei în străinătate și nu sunt la curent cu deciziile Consiliului Local sau ale administrației Kovacs.

Unde au fost acești comentatori când bustul lui Avram Iancu a fost pângărit pe data de 16 octombrie 2016  și îndepărtată panglica de tricolor din jurul bustului său? De ce la busturile maghiarilor poate exista non-stop panglica roșu alb verde iar la bustul lui Avram Iancu  panglica tricoloră  a fost îndepărtată și  pe capul său au fost aruncate coroane uscate de flori?

http://www.buletindecarei.ro/2016/10/bustul-lui-avram-iancu-batjocorit-la-carei-orasul-impartit-oficial-in-perimetre-etnice.html

Lipsa de reacție din partea primăriei Carei duce la perpetuarea acțiunilor extremiste de acest gen.

Daniela Ciută

Atacurile  și denigrările la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau  la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la condiţii decente de viaţă indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii !

comentarii

de Horia Mărieș la 15 noiembrie 2016 - 21:35

Un oarecare, dintr-un oraș îndepărtat, din Carei, soseşte la Bucureşti, capitala sudiștilor mitici care traiesc pe spinarea ardelenilor harnici, se suie într-un taxi şi comandă şoferului:
– Du-mă în principiu!
Şoferul:
– Unde?
– În principiu, ţi-am zis!
În fine, după mai multe încercări de a-l lămuri pe şofer unde voia să meargă, bădia spune:
– Păi, mi-a spus şi mie cineva că la Bucureşti, în principiu, se găsesc de toate!

[Apropo de agramații în ploaie gen: Gabica Akkerman Pe FAm. CIUTA terbuie eliminat din oras … ca sa avem pace din nou…. sunt mandru ca.s Careianca si am 40 de ani, dar nici odata NU am avut probleme cu nimeni indiferent pe ce limba am vorbit….. la Doamna Ciuta Daniela Daniela poate ca nu.i convine anumite lucruri din oras … e simplu… sa si ia bagajele si sa plece … +++ Judit Katona · Deci, cine sunt sovinisti??? TU!!! SI STAI FRUMOS ACOLO IN OLTENIA CACI ARDEALUL VA SUSTINE ATI MURI DE FOAME NOI VA INTRETINEM PUTUROSILOR!!! ]

Lasati un comentariu