,,Primărie, dragostea mea!,, sau cum să cumperi o maşină pe banii careienilor

• publicat la: 30 noiembrie 2016
,,Primărie, dragostea mea!,,  sau cum să cumperi o maşină pe banii careienilor

Lovitură de teatru. Urmare a documentelor publicate de Buletin de Carei încă din decembrie 2012, nicio direcţie economică a vreunei autorităţi de investigare a  legalităţii achiziţiilor din primăria Carei  nu s-a sesizat pentru a constata că primarul Kovacs, preşedinte al UDMR Carei a solicitat în scris  Fundaţiei  de promovare a Turismului local, grof Karolyi cumpărarea unui autoturism Renaul Fluence pentru  uzul său exclusiv,  dorinţă  îndeplinită cât ai bate din palme adică în 2 săptămâni.

Fundaţia de promovare a Turismului local, grof Karolyi, este o fundaţie finanţată de Primăria Carei având ca membru fondator, Consiliul Local. Acesta a aprobat sumele necesare  finanţării acestui autoturism în condiţiile în care consilierii majoritari sunt cei de la UDMR subordonaţi politic preşedintelui Kovacs care este şi primar. Deci o achiziţie   ,,în familie ,,  cum s-ar spune.

Pentru o faptă similară, DNA cere  în 2015 urmărirea penală a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, pentru că acesta ar fi aprobat cumpărarea unei mașini de lux din banii destinați operațiunilor secrete ale  unui  serviciu de informații, mașină pe care a folosit-o exclusiv.

http://www.buletindecarei.ro/2016/02/gabriel-oprea-si-a-cumparat-audi-a8-din-banii-de-operatiuni-secrete-ale-dgipi-primarul-kovacs-si-a-luat-renault-din-banii-fundatiei-de-turism-local.html

Maşina este parcată zilnic la locul unde domiciliază primarul, peste drum de Poliţia Locală din subordinea Primăriei Carei,  mai puţin în perioadele  în care există controale  la sediul  UAT Municipiul Carei. Tot în perioadele de linişte mai parcheză la această adresă şi maşina roşie din Primărie care distribuie şi mâncarea de la Cantina socială.

http://www.buletindecarei.ro/2015/11/sete-mare-la-primaria-carei-facturi-lunare-de-apa-minerala-si-plata-ce-depasesc-bugetul-festivalului-zilele-iancului.html

Prima imagine este din data de 29 noiembrie 2016, ora 19,50.

Buletin de Carei

comentarii

de istvan la 1 decembrie 2016 - 20:23

cine tine pe acest primar in brate si nu pune si pe el sa respecte legea asa cum si pe noi se face?

Lasati un comentariu