Unul dintre suspecţii crimei de la Micula s-a sinucis în Penitenciarul Oradea

• publicat la: 20 noiembrie 2016
Unul dintre suspecţii crimei de la Micula s-a sinucis în Penitenciarul Oradea

Potrivit  ebihoreanul.ro,  unul dintre suspecţii crimei de la Micula din anul 2015, un tânăr sătmărean de 28 de ani, pe numele său Toma Lajos Miklos, aflat în arest preventiv la Penitenciarul Oradea, s-a sinucis sâmbătă seară în baia din celulă.

Bărbatul a fost găsit spânzurat cu un cearceaf legat de duşul din baia camerei din infirmeria unităţii, de colegul său de cameră. Pentru că era în evidenţe cu probleme psihice, pentru care lua tratament, Toma era încarcerat la secţia de infirmerie a Penitenciarului. Sâmbătă seară, în jurul orei 22, bărbatul a mers să facă duş şi pentru că nu a ieşit după minute bune, colegul lui de celulă s-a dus să-l verifice şi l-a găsit spânzurat. Acesta l-a anunţat pe agentul supraveghetor şi pe asistentul medical de serviciu, care a început manevrele de resuscitare.

La data de 26 septembrie 2015, o femeie de 81 de ani din Micula a fost găsită fără suflare în propria casă. Pe corpul femeii anchetatorii au descoperit urme de violență.

Bătrâna a fost desfigurată complet de către criminali, cu un par și o coadă de mătură. În urma loviturilor primite, Ileana Nagy a avut craniul fracturat. Bătrâna a murit în chinuri groaznice, fiind bătută până ce și-a dat ultima suflare.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu