Careiul în ziua Alegerilor Parlamentare pe străzile limitrofe celei din zona A

• publicat la: 11 December 2016
Careiul în ziua Alegerilor Parlamentare pe străzile limitrofe celei din zona A

Nu vă speriaţi. Imaginea nu  este surprinsă în periferiile Careiului. Aşa arată interesecţia străzii Ecoului cu strada Independenţei cunoscută de careieni ca şi strada Gării.

Buletin de Carei a publicat  în repetate rânduri documentul care atestă care sunt străzile cuprinse în prima zonă de impozitare,  zona A.

Despre satul Ianculeşti cuprins în întregime în prima zonă de impozitare  nu mai e cazul să scriem pentru că şi ultimul copil de grădiniţă ştie că acolo sunt drumuri de pământ, nu este recordat la reţeaua de apă potabilă, nu există Cămin Cultural funcţional şi nici Capelă mortuară şi nici transport în comun ci doar impozit pe teren agricol  la cel mai înalt nivel posibil.

https://www.buletindecarei.ro/2016/12/un-primar-udmr-din-judetul-satu-mare-isi-bate-joc-de-un-sat-de-moti-satul-cu-drumuri-de-pamant-incadrat-in-zona-a-de-impozitare.html

Calea 1 Decembrie 1918 este cea pe care se află Primăria Carei, Judecătoria  precum şi şirul de terase binevenite pe timp de vară.

Oricare altă stradă din mun.Carei cu 21.112 locuitori  ar putea  fi inclusă cu mari sorţi de apreciere în categoria străzilor Muzeu dacă ar fi rămas la stadiul de acum  câţiva zeci de ani dacă între timp nu ar fi intervenit degradarea morală dar şi cea datorată unor lucrări de mântuială.

Astăzi vă supunem atenţiei strada care duce la Gară, strada Independenţei colţ cu Ecoului, o stradă frecventată  des de apropiaţi ai administraţiei locale.

În altă parte de oraş, de fapt municipiu, pe hârtie, mai exact în piaţa Avram Iancu, situaţia nu diferă prea mult. Cu toţii cunoaştem cum arată artera principală cu şirul de blocuri ce au ca adresă Piaţa Avram Iancu dar nu mulţi văd ce se află în spatele acestui şir de blocuri, poate doar cei care au aici apartamente ce le închiriază la Primăria  Carei pentru 900 de lei lunar  pentru că ei domiciliază la ţară, la aer curat, în vila construită pe terenul unui parc.

Lângă această grămadă de gunoaie se află clădirea fostului sediu al Ocolului Silvic Carei.

Pe strada pe care se află imobilul, strada Haiducilor, găsim astfel de instantanee….

Buletin de Carei

Lasati un comentariu