Update. Metode staliniste servite la primărie de sărbători

• publicat la: 31 decembrie 2016
Update. Metode staliniste servite la primărie de sărbători

Update- În loc să aprobe şi comentariile de mulţumire  ale altor careieni, administratorul paginii Primăriei Carei şterge semnalările careienilor care  nu se ruşinează cu numele lor.  Cele două comentarii  pertinente şi la obiect ale lui Miluca Fozocos si Ilie Larisa Oana  au fost şterse cât ai zice şnaps, de parcă  locuitorii din Carei ar avea  varianta audienţelor la primăria acaparată de un grup  de interes  local.

Ştirea iniţială

După principiul  „Cine nu este cu noi este împotriva noastră” administratorii paginii oficiale a Primăriei Carei , organizaţie guvernamentală, lasă la vedere numai anumite comentarii  referitoare la materialele  oferite publicului larg. Fenomenul are loc începând din preajma sărbătorilor de iarnă.

Am mai semnalat acest aspect şi după festivitatea de premiere a elevilor olimpici când am remarcat că un comentariu de mulţumire din partea unui artist sătmărean a fost permis spre deosebire de cel de mulţumire din partea ASTRA Carei. După remarca noastră a fost şters şi acel comentariu.

http://www.buletindecarei.ro/2016/12/discriminare-si-in-prag-de-craciun-la-primaria-carei.html

Acum  observăm că se perpetuează  starea de admitere de comentarii  după bunul plac al unui administrator plătit din bani publici. Cu alte cuvinte o pagina administrată din banii careienilor  este accesibilă la postare de  comentarii  doar cu acordul unui  anume administrator  agreat de conducerea primăriei Carei.

În lipsa unui program de audienţe la Primăria Carei locuitorii  ar trebui să aibă acces  la rubrica de comentarii aşa cum au procedat şi cele două persoane din prima imagine doar că de fapt toată lumea ar trebui să poată accesa  această rubrică.  În lipsa acestei posibilităţi ar trebui ca UAT Municipiul Carei să afişeze cine sunt persoanele care pot să posteze comentarii dacă au ceva de semnalat sau de mulţumit.

Nu ne aşteptam să fie consemnate ieşirile de forţă a unui angajat al primăriei de la serviciul de asistenţă socială care confundă domeniul public cu  propria curte şi ameninţă până şi Poliţia Locală cu o plângere la primar  sau agresiunea violentă  cu numeroase traumatisme  fizice a unui locatar  din locuinţa de necesitate a primăriei  sau  motivarea  încălcării  modalităţilor  de plată a marii asfaltări din 2011 care a dus la pierderea  de către Primăria Carei a sumei de  1,5 milione lei dar considerăm că fiecare careian trebuie tratat în acelaşi mod,  fără  favoritisme dacă tot plăteşte  taxe şi impozite locale.

Lipsa de transparenţă în mediatizarea  unor evenimente lasă loc de interpretare şi ne duce cu gândul la metodele de forţă aplicate de anumite formaţiuni extremiste   ce trăiesc din bani publici.

 

Să aveţi parte de un An Nou Fericit şi Liber!

 

Buletin de Carei

 

comentarii

de Horia Mărieș la 3 ianuarie 2017 - 12:07

Habar n-am cine este administratorul pagiinii de facebook (în limba română) Primăria Carei – Government Organization in Carei
https://www.facebook.com/PrimariaCarei/?ref=br_rs
doar bănuiesc. Nu de alta, dar mai există una denumită „Primăria Municipiului Carei” (updated his cover photo. July 13, 2016), cam „moartă”, cam sedusă și abandonată ce-i drept, de la o vreme.
Bănuiesc de asemenea că una din ele este „falșă”, vorba împușcatului dintr-un decembrie de mult trecut.

În context:

De data asta nu mai este „Careianul” / 1 oră ago ?
Acum are curaj să și semneze la subsolul interviului!

„Reporter: – Cum comentați decizia UDMR de a sprijini guvernarea PSD?
Eugen Kovacs: – După părerea mea, UDMR a procedat corect când a decis să sprijine un Guvern PSD în Parlament, încheind o înțelegere pentru o jumătate de an în acest sens. UDMR a procedat corect că nu a intrat la guvernare, nici nu era cazul. După ce trece o jumătate de an, UDMR poate cântări situația: ori nu mai sprijină PSD, ori îl sprijină în continuare, având chiar posibilitatea de a intra la guvernare.”

(Nota H.M.: Foarte corectă poziția exprimată. Exact așa gândesc și prostituatele de pe semicentura Careiului.)

„Reporter: – Cum apreciați situația politică la nivelul județului Satu Mare?
Eugen Kovacs: – Ar fi o problemă pe care aș vrea să o supun atenției UDMR Satu Mare. Trebuie să înțelegem că PSD este la putere. Astfel, un post de vicepreședinte al Consiliului Județean trebuie dat social-democraților. N-ar fi rău ca UDMR să dea PSD și un post de viceprimar la nivelul municipiului Satu Mare. A consemnat Szasz Lorand.”

(Nota H.M.: Din nou foarte corectă poziția exprimată. UDMR Satu Mare ar trebui să dea un post de vicepreședinte al Consiliului Județean PSDistului Ioan Oneț ca (răs)plată pentru pupincurismul perpetuu. Cum rămâne cu postul de viceprimar la nivelul municipiului Carei? Oare n-ar fi la fel de bine „ca UDMR să dea PSD și un post de viceprimar la nivelul municipiului” Carei???)

P.S. Ghicitoare: „Mănăstire într-un picior, ghici ciupercă ce-i?”
Oare Opinia și pagina Primaria Carei Gvnmt. Org. au același scribălău-administrator?
Eu unul nu știu să dezleg această ghicitoare!

Lasati un comentariu