Târg de Crăciun la Şcoala ,,Vasile Lucaciu,, din Carei

• publicat la: 20 decembrie 2016
Târg de Crăciun la Şcoala ,,Vasile Lucaciu,,  din Carei

Membrii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Satu Mare, instituţie de învăţământ special care funcţionează la Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu” din Carei,  au  organizat marţi, 20 decembrie 2016, a patra  ediţie a Târgului de Crăciun, eveniment care implică activ toţi elevii şi profesorii acestui centru. Ornamente, podoabe pentru brad, globuri, îngeraşi, tablouri din serveţele cu desene specifice sărbătorilor de iarnă, felicitări,  pungi pentru cadori, diferite tipuri de brăduţi  ornamentali, conuri de brad,  aranjamente cu lumânări pentru masă  sunt doar câteva dintre obiectele manifacturate de mânuţele îndemânatice ale acestor elevi.

Elevii claselor speciale   sunt  îndrumaţi de prof. de psihopedagogie specială Rodica Pop, Maria Butean, Alina Rus şi Corina Şinca. Fondurile colectate la acest Târg cu vânzare sunt folosiţi apoi pentru  organizarea de excursii deoarece elevii provin din familii fără posibilităţi materiale şi nu au cum să contribuie  la deplasările copiilor  în scop recreativ.

La scurt timp de la deschiderea Târgului de Crăciun de la Şcoala ,,Vasile Lucaciu,,   mesele  cu obiecte decorative au fost luate cu asalt de cei care au fost fermecaţi de frumuseţea lor.

Felicitări elevilor şi profesorilor îndrumători pentru munca depusă dar mai ales pentru frumuseţea obiectelor realizate.

Şcoala ,,Vasile Lucaciu,,  din mun.Carei este şcoala care se doreşte a fi desfiinţată prin comasarea ei cu colegiul Tehnic  ,,Iuliu Maniu,,  la iniţiativa primarului.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu