Buletin de Carei nu trebuie să şteargă niciun articol. Articolele lui Szasz Lorant au fost considerate calomnioase si denigratoare şi trebuiesc şterse

• publicat la: 28 ianuarie 2017
Buletin de Carei nu trebuie să şteargă niciun articol. Articolele lui Szasz Lorant  au fost  considerate calomnioase si denigratoare şi trebuiesc  şterse

Szasz Lorant minte şi calomniază.   Szasz Lorant promovează articole mincinoase şi după publicarea  deciziei unei  instanţe  de judecată. Tribunalul Satu Mare  a decis ca toate articolele pentru care Szasz Lorant a fost acţionat în judecată de către consilierul Ciută Ilie şi de către Daniela Ciută, adminstrator al Buletin de Carei  să fie şterse. Absolut toate. Decizia poate fi atacată la Curtea de Apel Oradea. Sentinţa a fost postată pe site-ul Tribunalului Satu Mare , în limba română. Oferim consultanţă şi sprijin pentru cei care nu  stăpânesc limba română.

Finul primarului Kovacs, Szasz Lorant, cel care a ajuns din director de cotidian judeţean un bloger careian, dă semne de oboseală avansată. Altfel nu se poate explica  acuta lipsă de înţelegere a unui text scris în limba română şi publicat  de către Tribunalul Satu Mare. Pentru un  deţinător de blog de opinie e  curioasă această lipsă de  înţelegere  a unui text publicat de Tribunalul Satu Mare .

Probabil lipsa de înţelegere a limbii române îi joacă astfel de feste. Articolul publicat pe opinie de Carei ..,,O primă victorie împotriva familiei Ciută în instanţă!,,  este o manipulare la adresa cititorilor.

Ciută Ilie  a câştigat procesul cu Szasz Lorant . Acesta trebuie să şteargă toate articolele  pentru care a fost acţionat în judecată. Pentru a ajunge  ca acest proces să fie judecat direct la Tribunalul Satu Mare, consilierul Ciută a cerut daune de 100 mii euro împreună cu Daniela Ciută.  De bani nu are nevoie consilierul Ciută. El este angajator şi proprietar de firmă. El are numeroase contracte  de sponsorizare prin care a ajutat persoane, biserici sau asociaţii aflate în nevoi.

Buletin de Carei nu trebuie să şteargă niciun articol incriminat de Szasz Lorant. Instanţa a hotărât că aceste nu sunt nici calomnioase nici denigratoare!  Deci  sunt Adevărate.

Tribunalul Satu Mare a decis ca să fie şterse doar comentariile pe care cititorii careieni i le-au adresat lui Szasz Lorant.  Tribunalul Satu Mare nu  a dat câştig de cauză pârâtului reclamant Szasz Lorant care a cerut 150 mii euro  de la Daniela Ciută şi Ilie Ciută sperând să se îmbogăţească pe spinarea şi pe munca altora. Va rămâne să  caute în continuare probabil alte posibile victime.

Instanţa a hotărât ca  pârâtul Szasz Lorant  să şteargă toate articolele pentru care a fost acţionat în judecată de către consilierul Ilie Ciută şi de către  Daniela Ciută, administrator  la Buletin de Carei.

 

„Admite în parte cererea principală, admite în parte cererea reconvenţională, obligă pârâţii (Szasz Lorand şi Szasz E Lorand PFA – n.r.) le retragerea articolelor şi comentariilor jignitoare în cauză de pe portalul „Opinie de Carei”, precum şi publicarea de către aceştia, pe cheltuială proprie, pe portalul menţionat, a prezentei hotărâri, respectiv obligă pârâţii-reclamanţi  la publicarea de scuze, în mod public, pentru comentariile jignitoare publicate pe portalul „Buletin de Carei”, precum şi publicarea pe cheltuiala proprie, pe respectivul portal, a prezentei hotărâri; respinge restul pretenţiilor formulate în cauză, prin cererea principală, respectiv prin cererea reconvenţională; compensează reciproc cheltuielile de judecată ocazionate părţilor în primă instanţă”.

Pentru o corectă informare , precizez că Ilie Ciută nu are nici o calitate la Buletin de Carei administrat de firma Diverti Media. Ilie Ciută este acţionar doar la firma de producţie discuri abrazive, firmă ce funcţionează de peste 25 de ani cu acelaşi Cod unic de înregistrare. La Diverti Media singurul acţionar este Daniela Ciută care este şi administrator. Am făcut acestă precizare pentru  a scoate în evidenţă   modul în care a fost redactată   şi făcută publică decizia instanţei sătmărene.

 

Buletin de Carei

comentarii

de un cititor oarecare la 28 ianuarie 2017 - 21:24

…consilierul Ciută a cerut daune de 100 mii euro împreună cu Daniela Ciută. De bani nu are nevoie consilierul Ciută.
Dacă nu are nevoie de bani, atunci de ce a cerut 100 de mii de euro? Mi se pare mie sau aceasta frază nu prea are sens…

de careianul la 28 ianuarie 2017 - 22:11

daca citesc ce scrie in articol are sens. ca sa ajunga la tribunalul de satmar numai ca si acolo e tot judet cu conducere de tulipani.

de cetateanu GOGU la 28 ianuarie 2017 - 22:23

Numai un oarecare putea scrie acest comentariu.”Pentru a ajunge ca acest proces să fie judecat direct la Tribunalul Satu Mare, consilierul Ciută a cerut daune de 100 mii euro împreună cu Daniela Ciuta”

de caraianIon la 29 ianuarie 2017 - 16:56

un oarecare nu are nici un sens normal numai unul sovin.daca era un tulipan urla de 100 de mertri in sus ca este discriminat! opriti asuprirea romanilor de la CAREI! vrem invatamant profesional si in limba romana! vrem ca din impozitele noastre sa se repare si busturile personalitatilor romanesti! vrem busturi romanesti si in parcurile Careiului nu numai in intersectii!
vrem egalitate cu toti careienii! Stop discriminarii si tratarii romanilor din CAREI ca cetateni de rang 2!!!

Lasati un comentariu