Remember prima ediţie. Cupa Futsal Carei rămâne in judeţ

• publicat la: 8 ianuarie 2017
Remember prima ediţie. Cupa Futsal Carei rămâne in judeţ

Duminică 16 ianuarie 2011, in a doua zi a turneului de futsal de la Carei , au avut loc meciurile care au stabilit câştigătoarea competiţiei sportive Cupa Futsal Carei , aflată la prima ediţie. După ce ieri au avut loc meciurile din grupe , astăzi s-au desfăşurat optimile , semifinalele şi  finalele .

Prezenţa publicului careiean a fost destul de timidă in prima zi a competiţiei dar  astăzi am remarcat  o mai mare forfotă in tribune.

Dimineaţa a inceput cu  cele patru sferturi de finală.In prima confruntare, Power Satu-Mare a invins echipa Old Boys  cu categoricul scor de 7-3.

Au urmat apoi  celelalte confruntări ;Vonal FC – Bad Boys  3-2 ; Malaria – Zsukasok    1-1  şi după loviturile de departajare  6-5 ;  Roş Albaştri – Victoria Petreşti    2-0.

Semifinalele i-au adus faţă in faţă pe cei de la  Power – Vonal FC  3-6  şi  pe Roş Albaştri – Malaria  3-3  iar după loviturile de departajare  4-3 .

Finala mică  s-a desfăşurat intre Power – Malaria , meci incheiat cu scorul de  8-1 .Marcatori   au fost Dănilă , Maxim,Marghitaş (2) , Nemet Cristian, Dani, Mandi, Mureşan   pentru Power iar pentru Malaria a inscris   Kovacs.

In lupta pentru Cupa Futsal Carei  s-au intâlnit Roş Albaştri Satu Mare cu  Vonal FC  din Cristuru Secuiesc.

Roş Albaştri , conştienţi  de valoarea adversarului (nu numai pentru că  il aveau pe cel mai bun jucător al turneului  in echipă )  dar mai ales de forţa echipei , intră mai concentraţi in teren , stau foarte  bine in apărare, se agaţă de fiecare minge , şi după aspectul jocului nu  miră pe nimeni că sunt in avantaj cu 3 goluri la un moment dat.

Szocsi Laszlo, vedeta competiţiei , demonstrează de ce a fost selecţionat de 52 ori in echipa naţională ,şi inscrie de două ori , ducând scorul la 3-2.   Prima repriză se incheie cu 4-2 pentru  Roş Albaştri, ultimul gol fiind inscris de Tempfli. Cei de la Vonal incep repriza  a doua in forţă dar nu reuşesc nicicum să inscrie.Disperaţi, la primul time-out  ,Vonal FC abordează o nouă strategie şi schimbă portarul cu un jucător  de câmp in speranţa egalării.

Vonal FC asediază poarta adversă ,  sătmărenii apărându-se exact, riguros iar pe contraatac Chifor ridică scorul  la 5-2 . Din acest  moment jocul este ca şi câştigat de sătmăreni ,  Roş Albaştri  inscriind încă de două ori prin Chifor şi Pop Marius.

Roş Albaştri Satu Mare – Vonal FC  Cristuru Secuiesc  7-2

Au marcat  Marincaş A  (2),Bichiri, Tempfli,Chifor (2) , Pop Marius  pentru Roş Albaştri iar pentru Vonal FC  ,  Szocsi Laszlo de două ori.

Cupa Futsal Carei a fost adjudecată de echipa sătmăreană Roş Albaştri .Tot de la aceasta echipă a fost desemnat şi cel mai bun portar al competiţiei , in persoana lui Gorbe Florin.

Szocsi Laszlo de la Vonal FC  Cristuru Secuiesc  a compensat pierderea suferită cu  echipa sa in finală, prin adjudecarea titlului de cel mai bun jucător al turneului precum şi al titlului  de golgeter.

Organizatorii au acordat  şi  Diploma pentru cel mai in vârstă jucător, lui  Pinter Alexandru de la Victoria Carei  şi o Diplomă pentru cea mai fair-play echipă   celor de la  UDMR Carei .

Arbitri competiţiei desfăşurate in acest weekend la Carei au fost Neiki Sergiu, Schwarzkopf  Zsolt, Petz Istvan şi Mazilu Ovidiu.

Surpriza organizatorilor pentru acest eveniment sportiv a fost un meci demonstrativ  feminin.Deoarece fetele de la Veszprem Ungaria şi-au contramandat in ultimul moment participarea , meciul s-a desfăşurat intre cele două echipe de fete ale SC Contitech Carei. Prestaţia lor a fost răsplătită cu  Cupa Futsal prima ediţie, 15-16 ianuarie 2011.

Felicitări organizatorilor pentru această primă ediţie a Cupei Futsal Carei, o ediţie deosebit de reuşită.

Buletin de Carei

 

comentarii

de ucu la 16 ianuarie 2011 - 22:25

Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor acestei competitii….si jucator cu nr 17 pe departe cel mai bun jucator al acestei competitii…..

de paszuj la 17 ianuarie 2011 - 19:35

felicitari pentru organizatori si pentru participanti. a fost o competitie reusita din partea organiztorilor.felicitari! va dorest bafta si mai deperte.

de da la 18 ianuarie 2011 - 13:22

si rusine celor de la VICTORIA ca au fost batuti de tabi mini si preg…..cred ca e o rusine mare.

de da la 18 ianuarie 2011 - 13:24

si cei de la BAD BOYS trebuiau premiati ca cea mai dura echipa….pe sintetic ati dat la picioare in sala la fel ati FURATO IAR.

de Vector la 18 ianuarie 2011 - 14:07

O observatie-nu este prima editie,ci a doua.

SUCCES IN CONTINUARE !

de leven la 18 ianuarie 2011 - 14:53

da si de la echipa Ros Albastrii juc nr.5 a jucat criminal,nici o legatura cu futsal n-a avut,intrari foarte foarte dure ca la sate in liga Z, nici nu s-a uitat la minge numai la intimidare a intrat,aproape a rupt pe juc nr. 17 de la echipa Vonal Fc,si arbitri satmareni foarte slabi au lasat,parca n-o vazand nimic….nu inteleg cum a putut sa joace in finala cu un cartonas rosu primit is semifinala?

de jalnic arbitrajul la 18 ianuarie 2011 - 23:37

o sa o furam pe mata odata si iti dam tie la picoare 🙂

de cosmin la 21 ianuarie 2011 - 18:46

arbitraju in judet e varza da se cred mari vedete astia toti arbitreaza cu dedicatie..mazilu monenciu rad kovacs

de dani la 21 ianuarie 2011 - 18:48

in sala este un reg. la arbitraj si un alt stil de joc ca pe teren mare da asta de unde sa stie multi care se cred fotbalisti sau arbitri.Sa jucat tare de tot pai intrebati un arbitru din jud despre reg. din sala sa vedeti ca sant VARZA.

Lasati un comentariu