Mopul abraziv din Carei face parte din elita mondială

• publicat la: 3 ianuarie 2017
Mopul abraziv  din Carei  face parte din elita mondială

Surpriza  anului recent încheiat  vine de la un blog  extrem de fin de primar  care scoate în evidenţă  un produs  realizat la Carei şi care  face parte din  catalogul  de articole al liderului mondial din domeniul abrazivelor. Este vorba despre mopurile abrasive.

Modest din fire, Ilie Ciută  a evitat  constant să îşi  mediatizeze  reuşitele sale pe plan profesional  deşi acestea fac cinste nu numai inginerului mecanic  care este  ci şi municipiului Carei  unde funcţionează societatea sa de producţie. Aceiaşi,  de 25 de ani.  La expoziţiile internaţionale la care a participat sub pavilion naţional,  Careiul a fost menţionat ca  locul în care sunt produse  discuri şi perii abrazive profesionale. Acestea sunt folosite pentru polizări, debavurări, şlefuiri sau şanfrenări.

Iată că la final de an 2016, un bloger  extrem  de fin de primar  a găsit de cuviinţă să   mediatizeze   faptul  că   inginerul Ilie Ciută este un nume în domeniul abrazivelor.  Şi nu ne referim la distribuţie ci la producţie.   Premiul  Mopul abraziv  acordat lui  Ilie Ciută  denotă că perfomanţa poate fi atinsă şi la Carei.

Mopul abraziv  este o denumire uzuală …,,de garaj ,,    a discurilor lamelare frontale  folosite pentru polizoarele unghiulare adică pentru flex-uri. In marile unităţi  industriale denumirea lor în  hala de producţie este    ,, frontale,,.

Aşa arată câteva din  variantele de  disc lamelar frontal   produs la Carei.

In pofida bunelor sale intenţii, pentru că informaţiile pe care le deţine blogerul extrem de fin de primar  sunt firave  în ce priveşte perfomanţele produselor realizate de  Ilie Ciută de 25 de ani , vă oferim în continuare câteva date suplimentare.

De departe cea mai importantă si cea care lipseşte  total din materialul  ,,elogios,,  este  includerea a  trei din articolele  abrazive   produse  la Carei  în catalogul de produse al  concernului Saint-Gobain .

Saint-Gobain a apreciat nu numai  calitatea  articolelor produse la Carei ci şi  managementul firmei lui Ilie Ciută astfel că un trofeu pentru Cel  mai fidel şi Longeviv client a fost acordat   în cadru festiv, la un simpozion  aniversar. Acest trofeu tronează pe biroul directorului Ilie Ciută.

Numerosele alte diplome  şi premii obţinute  împânzesc pereţii biroului  său. Spre deosebire de metodele de lucru ale  celor care îl blamează pe neşantajabilul Ilie Ciută, firma lui a rămas aceiaşi de 25 de ani, cu acelaşi cod fiscal, cu toate taxele şi impozitele plătite la zi. Independenţa sa financiară  ce i-a asigurat şi libertatea de exprimare a reuşit să îi atragă  ,,simpatii,,  din momentul în care a intrat în politică.

Doar că în politica practicată la Carei de Ilie Ciută acesta a folosit sume  câştigate din producerea de  mopuri abrazive pentru susţinere de activităţi sau dotări la sediu şi nu invers.

Produsele abrazive  realizate la Carei  şi distribuite   în toată ţara  îmbunătăţesc imaginea oraşului unde este refuzată amplasarea bustului lui Mihai Eminescu.

Buletin de Carei

comentarii

de mutu la 3 ianuarie 2017 - 14:36

Succes ! Si nu incetati lupta cu mafia udmr-psd Carei !!!!!

de fraier la 3 ianuarie 2017 - 15:10

@mutu.Foarte corect!Felicitari!!!

de sergiu la 3 ianuarie 2017 - 16:03

pai noua alianta a lui jeno nu era cu liberalii dupa ce l/au mazilit pe ciuta? iara s/a intors datornicu?

Lasati un comentariu