Sătmăreanul Aldo Blaga – spectacol caritabil în sprijinul Asociaţiei Necuvinte

• publicat la: 29 January 2017
Sătmăreanul Aldo Blaga – spectacol caritabil în sprijinul Asociaţiei Necuvinte

Petrece Dragobetele în pur stil…caritabil! Este invitația pe care o lansează Aldo Blaga, alături de Rotari Entertainment, tuturor celor care vor să se simtă bine pe 24 februarie și să facă și o faptă bună în același timp. Îndrăgitul artist și-a ”dăruit” lansarea albumului ”Despre Dragoste” unei cauze nobile, sprijinirea Asociației Necuvinte, astfel că spectacolul se va desfășura sub sloganul ”Uniți, dăruim!”.

Evenimentul va avea loc vineri,24 februarie, în București, la Temple Social Pub (Bulevardul Mărășești 71-73), de la ora 20:00.

Va fi un spectacol complet, de muzică, stand-up comedy și magie…la propriu! Asta pentru că programul artistic va fi asigurat, alături de Aldo Blaga & TzikaSaxOrchestra, de foștii concurenți la Vocea României, Liviu Teodorescu și Ilinca Băcilă, de magicianul și mentalistul Simion Ștefan, de comendiantul Tiberiu Popovici şi pentru a motiva de 3x mai mult audiența va susține un mic speech vedeta de televiziune Mihaela Tatu.

”Vă invit la două ore de spectacol inedit, emoţionant, antrenant, romantic și colorat în urma căruia să-i inspiraţi şi pe cei din jurul vostru să fie mai darnici, mai uniţi, pentru că…uniţi, dăruim!”, spune Aldo Blaga.

Intrarea la spectacolul din 24 februarie este pe bază de donaţie în valoare de minim 50 lei.

Parteneri principali: Rotari Entertainment, Temple Social Pub, KissFM, Immochan, Auchan, Asociația Necuvinte, Lion’s Club Romania/International.

 

50% din încasările albumului ”Despre dragoste”, donate în scopuri caritabile 

Dincolo de lansarea din București, întregul album în sine este un testimonial adus de Aldo Blaga dorinței sale de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși. El a luat decizia de a dona 50% din încasările generate din vânzarea albumului și concertele de lansare către cauze caritabile, indiferent de natura lor- copii cu sindrom Down, Asperger, cancer sau autism, familii sărace sau cu probleme de integrare în societate, etc.

Albumul meu de debut, copilul meu de suflet, încununarea a peste 10 ani de creaţie componistică,”Despre Dragoste” se vrea un vehicul, un mijloc prin care să inspir oamenii să dăruiască, să ajute, regăsindu-se, mai mult ca sigur, în cel puțin una dintre piese, astfel implicându-se activ în comunitatea din care fac parte”, își descrie Aldo Blaga albumul său de debut.

 

Mai multe informaţii despre acest proiect găsiți pe site-ul artistului.

Primul single de pe albumul „Despre Dragoste” poate fi ascultat AICI!

 

Pentru mai multe informaţii sau rezervări :

Ştefan Rotari – 0742 538  602

Aldo Blaga – 0740 289 150

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu