Felicitări Bogdan Georgescu

• publicat la: 2 februarie 2017
Felicitări Bogdan Georgescu

Urmare a publicării la data de 31 ianuarie 2017  de către Buletin de Carei a materialului care atestă că pe HARTA CAREI ce apare pe site-ul oficial al UAT Municipiul Carei nu  apare biserica Sf.Apostol Andrei nu Primăria a fost cea care s-a sesizat şi a remediat ..scăparea.

Azi, 2 februarie 2017, dis de dimineaţă a apărut pe pagina de Facebook Carei- Cultură şi Sport un material care  atestă existenţa bisericii Sf.Apostol Andrei şi redă prin imagini arhitectura sa aparte.

https://www.facebook.com/Carei-Cultur%C4%83-%C8%99i-Sport-Nagyk%C3%A1roly-Kult%C3%BAra-%C3%A9s-Sport-1295011353891079/

Felicitări se cuvin aduse lui Bogdan Georgescu care a postat apoi materialului şi pe grupul Carei-Nagykarolyi.

Aşa pot vedea şi cei care nu locuiesc în Carei  faptul că Biserica Sf.Apostol Andrei  există chiar dacă primăria refuză în continuare să o cuprindă pe pagina sa la secţiunea  HARTA CAREI.

HARTA CAREI este o hartă plină de erori şi omisiuni flagrante în ce priveşte oraşul Carei şi satul Ianculeşti dar redă cu exactitate  bisericile din Căpleni, mai puţin cea românească Sf.Anton.

Buletin de Carei vă îndeamnă să semnalaţi  orice abatere de la realitate   nu pentru a le  critica atât cât pentru a le remedia, pentru a readuce  adevărul în viaţa noastră. Cu atât mai mult este lăudabilă iniţiativa paginii Carei- Cultură şi Sport  de a realiza serialul Carei, oraşul meu – Nagykároly, az én városom”.

Buletin de Carei

 

n.r.

pe HARTA CAREI de pe pagina primăriei Carei www.municipiulcarei.ro apare în continuare şi expresia greşită din limba română….,,marirea hartei,,

Buletin de Carei comunică cu titlul absolut gratuit  şi cu bunăvoinţă  Forma corectă  care este   ,, mărirea hărţii,,.

comentarii

de PROAUTONOMIST la 2 februarie 2017 - 20:04

Nici buba de pe ……. lui Bogdan nu poti fii draga…sa fie clar…

de propatria română la 2 februarie 2017 - 20:16

bine punctat bogdane!
da-le la oase că merită!

Lasati un comentariu