Horror! Imagini de coşmar. Municipiul cu cele mai proaste drumuri din judeţ

• publicat la: 7 februarie 2017
Horror! Imagini de coşmar. Municipiul cu cele mai proaste drumuri din judeţ

Despre drumurile din municipiul Carei s-a dus  buhul. Cei care tranzitează oraşul nu vor uita repede  aventura. Acum însă  vă prezentăm  un mic cartier din zona de după  Spital. Imagini surprinse parcă dintr-un film  horror te întâmpină de cum intri  pe strada Zăgănescu. Drumuri desfundate şi pline de gropi în care bălteşte apa devin  adevărate capcane. Sunt porţiunile  unde nu au fost făcute lucrări de canalizare, unde lopata  şi mâna administraţiei  locale nu a ajuns . Aflat la al treilea mandat, primarul evită să ia contact cu zona sau să trimită pe cineva din administraţia pe care o conduce să ia măsuri. Locuitorii din zonă sunt oripilaţi  de-a dreptul.  Proiectele accesate de primărie doar pentru zona centrală nu le ţin de  drum pe care să poată intra cu maşina sau cu pasul fără a apela la cizmele de cauciuc.

În oraşul unde primăria alocă fonduri substanţiale pentru a-şi face redacţie  şi a cumpăra cai de rasă pentru folosinţa asociaţiei unei consiliere din primărie, asociaţie care nu plăteşte impozit pe clădirea unde îşi desfăşoară activitatea, cetăţenii plătitori de imnpozite sunt nevoiţi  să îşi caute cizme de cauciuc  pentru a putea ieşi din  spaţiile lor de locuit.

Astăzi vă prezentăm imagini din cartierul Zăgănescu, aflat nu la periferie ci  imediat lângă artera DN19 ce străbate oraşul, între magazinul Penny şi  şosea. Situaţia nu este una recentă. Buletin de Carei a prezentat imagini din acest loc şi în cursul anului trecut dar fără ca administraţia Kovacs  să fie  deranjată de condiţiile în care unii careieni  sunt nevoiţi să locuiască. Pentru administraţia locală omportant e ca aceşti careieni să îşi plătească la timp taxele şi impozitele.  Este aceiaşi politică pe care o aplică şi în satul Ianculeşti când vine vorba de  asigurarea de condiţii decente.

Urmăriţi imaginile. Comentariile sunt de prisos. Nu ploaia a fost cea care a determinat  această situaţie ci lipsa lucrărilor de întreţinere de peste 40 de ani în acest cartier!

…un cartier din municipiul Carei în anul  2017

Buletin de Carei

comentarii

de Poet la 7 februarie 2017 - 21:00

Frumoasa color,dar si horror,lumea oricum confrunta cu antiterror,o sa avem drumuri bune,imediat incepe marea renovare,o sa fie toate drumurile rezistente,nici elefantele si buldozerele nu o sa se distruge.

de esop la 7 februarie 2017 - 21:19

o sa se faca iara ca in 2011 cand au luat banii si au mocskorlit drumurile cu asfalt ca sa ne ia ochii pentru o vara!

de haahoo la 7 februarie 2017 - 21:28

Anul o sa fie complet toate drumurile stati linistit !!Dupa aia unde o sa faceti poza?

de Buletin de Carei la 7 februarie 2017 - 21:51

…la sediile clădirilor reabilitate cu fonduri europene pentru un scop şi folosite şi pentru alte scopuri, apoi vom continua să facem poze la curtea stadionului şi la intrare şi la garduri că poate viceprimarul îşi va aduce aminte de perioada când era fotbalist şi arăta altfel, vom face la puţul de foraj apă termală folosit ilegal şi gratuit de o firmă privată cu acordul primăriei, vom arăta imagini cu clădirea primăriei care a înghiţit deja 2 milioane de euro dar nu este gata nici pe departe…mai putem continua dacă doriţi sau poate aveţi alte sugestii…Sunteţi convins că asfaltarea din vară va fi…asfaltare? Dacă nu ştiaţi, nu toate străzile sunt cuprinse în programul de asfaltare aşa că nu totul va fi cum doriţi.Altă întrebare?

de alex la 8 februarie 2017 - 12:10

Vai de orașul vostru! Un drum principal aveți și nici pe ăla nu sunteți în stare să-l faceți k-lumea. De atâția ani trec prin municipiul vostru-rușine și mă lovesc de aceleași gropi, de aceleași probleme. Dați impresia că nu se face nimic în coliba aia de oraș. Bine că aveți castel. Și lu’ ăla cred că îi este rușine.

de un strain la 8 februarie 2017 - 12:59

Eu ce vad in acest oras este ca se dezvolta pe an ce trece.Asemenea drumuri sunt si in Londra,Paris,New York etc. Dar,sotul d-tra daca era primar, toate aceste probleme de care vorbiti in acest ziar ar fi rezolvate? Sau,in alte orase totul este roz si frumos ca in basme?

de Horia Maries la 8 februarie 2017 - 13:54

@un strain la 8 February 2017 – 12:59

Va recomand, cu tot respectul cuvenit, sa vizitati urgent un doctor oftalmolog.
Dvs. nu vedeti de loc bine! Aveti „orbul gainilor”. Va garantez. Cu mare stima.

de pentru strainulcareian la 8 februarie 2017 - 14:24

pentru un strain esti cam bine pus la punct cu barfele smenarilor de la tulipani…mirosi de la o posta a postac platit. si la Paris si Londra exista un primar cu retinere pe salar pentru daotriile pe care le are la bugetul de stat? acolo nici nu ar avea dreptul sa candideze. pe noi nu ne intereseaza rozul din alte orase si nici basmele din carti! npoi vrem ca pe banii platiti ca impozit sa avem conditii civilizate! si eu am fost la Paris si in Londra si in Frankfurt dar in cartiere nu am vazut astfel de locuri. poate tu ai umblat pe la ocskasor asa cum se lauda si vicele ca mergea prin SUA.

Lasati un comentariu