Îndeletnicirile unui consilier personal al primarului Careiului plătit din bani publici

• publicat la: 23 februarie 2017
Îndeletnicirile unui consilier personal al primarului Careiului  plătit din bani publici

Dis de dimineaţă, consilierul din Căpleni al primarului Kovacs monitorizează presa locală de opoziţie. Joi, 23 februarie 2017, acesta se află la sediul primăriei Carei de unde postează pe blogul personal  atacuri la adresa Buletin de Carei şi a administratorului acestuia.  Prezenţa sa la servici a fost confirmată de către persoane autorizate din Primăria Carei.

Înainte de  ştergerea unui comentariu mai dur al cititorilor  revoltaţi de conţinutul expoziţiei de la Castel  deschisă în prezenţa primarului localităţii noastre, consilierul  personal al primarului  incită  împotriva Buletin de Carei care nu este răspunzător pentru opiniile cititorilor săi.

Buletin de Carei  deranjează actuala administraţiei prin informaţiile oferite careinilor contribuabili despre drumul luat de banii publici, despre modul cum sunt  efectuate lucrările  la proiectele din fonduri europene sau despre angajarile pe criterii politice sau de cumetrie la primăria Carei. Pentru combaterea articolelor din Buletin de Carei nu se oferă comunicate oficiale care să ateste că documentele publicate nu sunt reale ci se aplică politica atacurilor la persoană prin intermediul consilierilor personali angajaţi din presa de limbă maghiară.

Consilierul Megyeri  a refuzat să răspundă unei întrebări referitoare la conţinutul expoziţiei vernisate ieri în prezenţa primarului Kovacs şi  în care se regăseşte un bust al lui Horthy Miklos. Mai mult, acesta a şi şters  din comentarii după ce am cerut să dovedească cele afirmate în articolul incriminator.

Menţionăm că toate articolele consilierului bloger Megyeri  care apar pe grupul Carei-Nagykarolyi sunt  postate în cursul dimineţii când se presupune că acesta ar fi în incinta primăriei unde are acces la internet furnizat de UAT Municipiul Carei, la curent plătit din bani publici.

Să considerăm această practică una de abatere a atenţiei de la calitatea drumurilor din oraş, de la drumul luat de banii careienilor şi de la angajările din primărie unde există directori numiţi  fără concurs şi unde discriminarea românilor din orasul multietnic Carei ia forme din ce în ce mai avansate?

Buletin de Carei

comentarii

de erik la 23 februarie 2017 - 12:49

nu a mai avut rabdare sa ajunge acasa si sa scrie asa nervos a fost.

Lasati un comentariu