La Satu Mare proteste la sediul PSD. La Carei abia de mâine încep

• publicat la: 1 februarie 2017
La Satu Mare proteste la sediul PSD. La Carei abia de mâine încep

Cel mai mare protest de până acum  la Satu Mare.  Peste o mie de  oameni au ieşit în stradă împotriva Ordonanţei de urgenţă adoptate de Guvern pe furiş pentru graţierea clientelei de partid.

La o lună de la investirea actualului guvern PSD, acesta se confruntă cu primele proteste  serioase.  Ţara întreagă fierbe după ce azi noapte, pe furiş, a fost adoptată Ordonanţa de urgenţă care dă liber la abuzul în serviciu dacă paguba nu este mai mare de 200.000 lei. Toate organele Justiției din România, CSM, Parchetul General, DNA, ÎCCJ, ca și raportul european MCV se opun acestor ordonanțe!

Pentru a fi siguri că vor fi scăpaţi mai marii momentului de actul justiţiei, Ordonanța de Urgență care modifică Codul Penal în sensul dezincriminării abuzului în serviciu a fost publicată în Monitorul Oficial în jurul orei 1.30!

În cadrul procesului decizional de adoptare a Ordonantei de urgenţă mentionate, Consiliul Superior al Magistraturii a fost eliminat.  Deşi liderul UDMR din Camera Deputaţilor Attila Korodi, a afirmat la RFI că Uniunea nu susţine adoptarea graţierii si a modificării Codului penal prin OUG sau prin asumarea răspunderii de către Guvern, arătând că aceste proiecte trebuie decise in Parlament, la protestul amplu din Satu Mare  nu a fost văzut  nimeni din organizaţie.

La Carei, fieful UDMR  din judeţ, linişte şi pace. Doar pentru mâine a fost anunţat un protest de la ora 19,00 , în faţă la Monumentul Ostaşului Român, kilometrul zero al democraţiei şi libertăţii noastre. Poate   până atunci, guvernul va reveni asupra deciziei sale pripite din toiul nopţii prin care  dă liber la abuzul în serviciu ….

Buletin de Carei

 

comentarii

de facebocist la 1 februarie 2017 - 22:13

ati crezut ca scapati de judecata daca faceti alianta cu pesedeu domnule primarkovacs???? nu va e rusine sa folositi banii careienilor pentru sediu de partid si pentru cumparaturile gastii de haveri????
sa dati inapoi tot ce ati luat de la careieni!!! din ce bani ati facut ferma de la urziceni???

de relu la 2 februarie 2017 - 00:45

aduceti fluiere si steaguri!

de ANTIDRAGNEA la 2 februarie 2017 - 12:18

Sa iesim cat mai multi pentru a arata ca nu am ajuns la cheremul acestui penal (Dragnea), ca mai avem putina mandrie in noi ,ca mai avem speranta de a trai intr-o tara europeana civilizata !

de Timoc Titel la 2 februarie 2017 - 15:23

Sper sa iasa cat mai multa lume, si mai sper ca letargia civica nu a cuprins oamenii din Carei..

Lasati un comentariu