Seminar gratuit. “7 pași pentru a-ți dubla puterea personală”

• publicat la: 28 February 2017
Seminar gratuit.  “7 pași pentru a-ți dubla puterea personală”

Clubul “Toastmasters Satu Mare” anunță organizarea unui eveniment deosebit, în data de  02 Martie 2017. Este vorba de seminarul intitulat “7 pași pentru a-ți dubla   puterea personală”, susţinut de colegul nostru Daniel Ghigea.

Evenimentul se va  desfășura joi, 2 Martie, la Restaurantul Veneţia, B-dul Lalelei, nr. 1, de la ora 18:00, iar  intrarea este liberă.

Cine este Daniel Ghigea?
Daniel este antreprenor, trainer certificat ANC, Competent Comunicator Toastmasters, autor de   programe educaționale pentru adulți, realizator tv independent și fost președinte Toastmasters Brașov.
Daniel este speaker motivațional, și a susținut numeroase prezentări la diverse conferințe. În această  perioadă petrece mai mult timp pe meleaguri sătmărene, din motive personale și profesionale.
Dar să vedem cum se prezintă Daniel!
“Salut! Numele meu este Daniel Ghigea. Sunt trainer, antreprenor și speaker motivațional. Ani de zile am trăit facând aceleași lucruri, muncind, chinuindu-mă să-mi construiesc o viață frumoasă și interesantă.
Când credeam că în sfârșit am realizat ceva semnificativ, totul se prăbușea ca un castel de nisip. În concluzie, mă învârteam în jurul cozii. Eram apatic, antipatic, irascibil și lipsit de vigoare.
La începutulul lui 2013 am descoperit un domeniu nou care mi-a schimbat viața în totalitate: dezvoltarea personală. Am început să studiez și să aplic ce-am învățat. Rezultatele au fost fantastice!
Mi-am dat seama de ce eram blocat, care erau cauzele și care erau soluțiile.”
Dacă vrei să îți dezvolți puterea personală, nu e neapărată nevoie să experimentezi  totul pe propria piele, poți învăța din experiența celui care a trecut deja prin aceste etape.  Așa că, eliberează-ţi câteva ore din program şi participă la seminarul din data de 2 Martie  2017 și cu siguranță vei afla multe lururi utile.
Te așteptăm cu drag, cu zâmbete, cu o atitudine pozitivă și într-o atmosferă

Lasati un comentariu