A apărut Bugetul pe 2017. Primăria are favoriţi la comunicare

• publicat la: 15 martie 2017
A apărut Bugetul pe 2017. Primăria are favoriţi la comunicare

Pe pagina oficială a Primăriei Carei adică UAT Municipiul Carei a apărut de  câteva minute proiectul de Buget pe anul 2017. Bugetul municipiului Carei prognozat pentru anul în curs este de 54,75 milioane lei. Investiţii de 2,1 milioane lei potrivit unui interviu privat acordat de Beko Tamas, administratorul public al oraşului, concomitent cu publicarea acestuia pe pagina oficială a Primăriei.

Şi tot cu câteva minute în urmă aapărut acest proiect pe blogul finului de primar , material ce cuprinde şi un interviu cu administratorul public Beko Tamas.

Deci administratorul public Beko Tamas a acordat explicaţii legate de buget înainte de a fi făcut public, pentru că în cele câteva  minute diferenţă nu poţi  consemna şi posta un interviu.

Aceasta este attiudinea conducerii exclusiv UDMR a primăriei Carei, acesta este dialogul pe care îl asigură  administraţia Kovacs.

Spre deosebire de primarul Kereskenyi din Satu Mare care a convocat nonşalant o conferiţă de presă împreună cu viceprimarii  la care a fost invitată toată presa indiferent de simpatii la Carei totul se face pe ascuns cu concursul presei aservite.

Nu vă plac conferinţele de presă domnule Beko Tamas? UAT Municipiul Carei   face diferenţe între careieni şi când vine vorba de prezentarea Bugetului oraşului? Sau evitaţi  doar să fiţi în situaţia de a răspunde întrebărilor din public?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu