A greşi e omenesc dar a persevera e diabolic

• publicat la: 9 martie 2017
A greşi e omenesc dar a persevera  e diabolic

La mai puţin de 20 de ore de la primirea deciziei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei de către cele două părţi din dosarul 8 din 2016, blogul unui fost director de cotidian judetean  a publicat documentele remise doar lui Nemethi Peter şi Kovacs Eugen în calitate de părţi.  Având în vedere cuprinsul articolului, reiese că a intrat în posesia documentelor doar  din partea pârâtului Kovacs  Eugen. Că doar nu a fost sunat de organele de cercetare.

De ce nu a reacţionat la fel de rapid Kovacs Eugen când a primit sentinţa de la procesul pierdut în faţa lui Horia Mărieş la Curtea de Apel Oradea?  E vorba de procesul în care  careianului i s-a refuzat dreptul de a  beneficia de moştenirea de la părinţii şi bunicii săi, drept pe care l-a câştigat acum în instanţă.

Peter Nemethi a reclamat persoana Kovacs Eugen şi la nici o zi de la primirea actelor oficiale de la Parchetul Carei acestea au fost postate pe pagina  finului  lui Kovacs Eugen.

Cu luni în urmă a sosit  Raportul Camerei de Conturi Satu Mare raport în urma căruia au fost tăiate salariaţilor din primărie o seri de sporuri considerate nelegale. Aţi citit vreun rând despre acest subiect   pe blogul  rapid folosit de  primarul nostru ?

Semnalul e clar – Cine nu e cu noi e împotriva noastră şi deci trebuie puse toate tunurile pe cei cu spirit civic  care au curajul de a spune lucrurilor pe nume şi mai şi respectă legea.

Primarul are nevoie ca de aer de o presa de guerilă care să acopere  abuzurile ce le comite şi care duc la sărăcirea bugetului oraşului.

Noi, careienii,  avem nevoie de drumuri bune şi de cheltuirea  responsabilă a banilor de la bugetul local!  Avem nevoie de locuri de muncă pentru careieni şi  săli de clasă decente pentru elevii careieni. Avem nevoie de un preţ corect pentru apa potabilă şi de  respectarea clauzelor din contractele cu executanţii lucrărilor ce au loc în Carei.

De peste 14 ani se exploatează în scop comercial apă termală fără autorizaţii legale, fără plată redevenţă, se acceptă de primar ca asociaţia Equus să nu plătească impozit pe clădire şi să beneficieze de lucrări de renovare …careienii plătesc pentru renovarea sediului UDMR unde primarul este preşedinte dar elevii şcolilor Vasile Lucaciu, Iuliu Maniu sau de la şcoala 1  se chinuie cu geamuri pe sub care suflă vântul sau în unele cazuri se închid cu cuiul.

Despre aceste subiecte nu se înghesuie să scrie slujitorii de interese. Ei se ocupă cu denigrarea careienilor care respectă legea şi au spirit civic  sau a celor care au copii cu handicap şi nu  se lasă îngenuncheaţi de politica primarului.

E  atât de important  să dovedeşti că ai refuzat  ajutorul unei tinere cu handicap  minţind că de fapt ai ajutat?

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu