Careienii care reclamă gunoaiele de pe stradă şi Marea Păcăleală

• publicat la: 26 martie 2017
Careienii care reclamă gunoaiele de pe stradă şi Marea Păcăleală

Buletin de Carei este singurul loc unde puteţi vedea imagini de la acţiunea denumită de UAT Municipiul Carei  Marea Asfaltare. Am dat un avans de 6 zile  blogerilor, jurnaliştilor şi consilierilor plătiţi de UAT Municipiul Carei  pentru a prezenta materiale  despre derularea asfaltării unor străzi şi trotuare cuprinse în proiectul lucrării  însoţite de poze din toate etapele.

Careianii au văzut până acum  aceleaşi imagini frumoase postate pe pagina Primăriei Carei şi preluate de presa aservită. Nimic despre  fundaţia pe care se toarnă asfaltul, despre grosimea stratului de piatră sau de criblură …..

Ştiaţi că ,,Marea Asfaltare,, din 2017 cum este numită de  UAT Municipiul Carei prin organele sale de presă nu presupune  şi montarea de borduri?

Pensionarii intervievaţi sunt mulţumiţi că vor scăpa de noroaie dar ei nu sunt specialişti ca să observe că nu se fac lucrări de consolidare a fundaţiei pe care se toarnă stratul de asfalt.

Sămbătă, 25 martie 2017 am fost solicitaţi de câţiva locuitori de pe strada Pomilor  pentru a ne deplasa la faţa locului  şi a asculta păsurile lor. Aceşti pensionari  ne-au spus  că au trimis sesizările lor iniţial la Opinie de Carei dar nimeni nu a venit să discute cu ei.

Careienii sunt nemulţumiţi  de gunoaiele pe care indivizi necunoscuţi le aruncă pe timpul nopţii în mlaştina de lângă locuinţele lor dar şi de faptul că porţiunea lor de stradă nu este cuprinsă în proiectul de asfaltare.

,,De peste 40 de ani aici nimeni nu a venit să  repare un trotuar sau să facă un drum. Bine că la marii din Primărie care stau în zonă se poate face curat în jur iar noi trebuie să stăm cu gunoaiele aruncate peste drum de casele  noastre….am ajuns să plătim impozit de la 87  de lei la 200 de lei dar nu vedem nici o investiţie pe strada noastră!,,

Careienii de pe această porţiune a străzii Pomilor spun că nu vine nimeni să vorbească cu ei.  Zona mlăştinoasă din imagini  a fost propusă de primărie pentru a fi reamenajată după ce anul trecut a fost tras un semnal de alarmă de consilierul candidat denigrat de presa  primăriei. Propunerile consilierului  pentru Centrul sportiv au fost preluate în proiectul propus de Biroul de Proiecte dar  oamenii reclamă starea dezastruoasă a trotuarelor şi drumurilor, mulţi dintre ei fiind bătrâni, plătitori de impozite  care speră să mai apuce să calce pe un  caldarâm  nou.

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu