De la director de cotidian judeţean la simplu comentator pe Buletin de Carei

• publicat la: 3 martie 2017
De la director de cotidian judeţean la  simplu comentator pe Buletin de Carei

Mare pacoste şi adevărul ăsta. Oricum te învârţi şi te suceşti să îl ascunzi el tot iese la iveală. Unde mai pui că primăria noastră mai dă şi un sac de bani ca să plătească o redacţie care să scrie despre orice  numai despre starea străzilor şi drumurilor din oraş nu.  E în stare să taie şi din înregistrarea şedinţelor de Consiliu Local  ca să nu se vadă că   lipseşte un Raport de specialitate dintr-un  Proiect  prezentat consilierilor.   Las că fuge secretara la contabilitate şi în 5 minute este  întocmit cu ce se vrea să se scrie ca să dea bine.

La Primăria Carei totul e posibil. Azi  înfiiţează un SRL , după  6 luni se supune la vot statutul iar apoi se desfiinţează.

http://www.buletindecarei.ro/2015/04/in-dispretul-legii-primaria-carei-vrea-aprobare-pentru-statut-la-6-luni-dupa-inregistrarea-unui-srl-al-cl.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/12/sedinta-extraordinara-la-primarie-uite-srl-ul-nu-e-srl-ul.html

Pentru că Buletin de Carei nu poate fi cumpărat şi  nici  şantajat  conducerea primăriei a decis  să investească în redactori activi din presă şi în contracte cu PFA având ca obiect de activitate activităţi de profil.

În perioada în care era director de cotidian judeţean, Szasz Lorand a încheiat cu Primăria Carei  adică cu UAT Municipiul Carei un contract de prestări servicii ca şi PFA. Adică la data de 21 mai 2015. Durata era de 1 an de zile dar  pentru că se pregătea de lansat blogul personal  apare un Act adiţional pe data de 11 septembrie prin care se reziliază contractul.

Legat la mâni cu legăturile de cumetrie, acesta nu scrie despre prăduirea banului public prin lucrări supradimensionate sau cu dedicaţie. Cică nu ar face parte din politica editorială a blogului său care trebuie să recunoaştem că e axat pe denigrarea opozantului primarului, un opozant privat care nu  trăieşte din banul public. Oare  are vreun angajator acest fin cu care să nu fi avut  acţiuni în instanţă?

Pentru a abate atenţia de la domeniul limitat în care poate defila  apelează la scrieri tip dejecţii sordide când nu publică conştiincios fiecare raport al Inspectoratului de Poliţie despre  infracţiuni. Mai nou se bagă în seamă la articolele din Buletin de Carei la secţiunea  ,,comentarii,, alături de o studentă la fel de bine documentată ca un fin.

Şi când te gândeşti că se agită degeaba… că  bugetul tot nu a fost prezentat careienilor spre dezbatere aşa cum procedează colegul de formaţiune al primarului nănaş, domnul primar Kereskeny Gabor.

 

Lasati un comentariu