În faţă la Liceul Teoretic Carei, liceul de elită al oraşului

• publicat la: 13 March 2017
În faţă la Liceul Teoretic Carei, liceul de elită al oraşului

Liceul Teoretic  este liceul de elită al municipiului multietnic Carei. Nu a fost niciodată printre favoriţii conducerii actuale a oraşului şi a presei  locale aservite. Performanţele  sportivilor nu sunt  nici consemnate de multe ori deşi sunt invidiate de multe cluburi  şcolare din ţară.  Dacă terenul din jurul liceului este  întreţinut la cel mai înalt nivel când vine vorba de  spaţiul de la intrarea în liceu cu parcarea de pe domeniul public lucrurile  stau cu totul altfel.

Adică între gard şi liceu  întreţinerea este Marca Conducere Liceul Teoretic iar pe spaţiul public din faţa şcolii întreţinerea este Marca Administraţie   Kovacs-Keizer.

Despre  peisajul deplorabil oferit de ruina de peste drum de liceu nici nu am  adus vorba deşi pentru nişte elevi  calificaţi la etape naţionale ale Olimpiadelor Şcolare parcă se preta cu totul altceva. Dar cine să ţină cont de astfel de  aspecte….?  Cu astfel de administraţie locală cine să îşi mai dorească să rămână în oraş dintre elevii cu pretenţii?

Buletin de Carei

n.r.

În locul imaginilor cu panseluţe la firul ierbii pentru a ascunde trotuarele  distruse şi drumurile clocite de timp careienii aşteaptă  implicarea  fiecăruia în semnalarea locurilor cele mai distruse de timp şi nepăsare sau indiferenţă.  Ascunderea  gunoiului sub preş nu rezolvă problema. Şi nici  campania de presă denigratoare  la adresa Buletin de Carei din partea grupului  local de presă din jurul  tandemului Kovacs-Keizer.

comentarii

de mirela la 14 March 2017 - 08:43

bine ca au inchis macar bazarul cu haine vechi de pe drum din fata liceului!
asa e cand conducerea orasului nu intelege ce inseamna liceu de elita.

de Protestatarul din umra la 14 March 2017 - 10:36

In primul rind liceul sta in git udmr deoarece de aici ies viitorii intelectuali de care nu este nevoie in Carei acesti copii sint vitorii profesori medici ingineri de care nu e nevoie in oras acestia ptezinta un potential pericol pentrca gindesc .Ei ingrosa numarul in marile orase si strainatate ducind la progres .udmr isi freaca miinile de bucurie ca in oras ramin numai cei cu nivel intelectul mai redus usor de manevrat.

Lasati un comentariu