Nu aplecaţi urechea la dezinformatori. Precizări de la administratorul public Beko Tamas

• publicat la: 10 martie 2017
Nu aplecaţi urechea la dezinformatori. Precizări de la administratorul public Beko Tamas

 

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care nu deţin informaţii din domeniul administraţiei publice locale sau deţin informaţii eronate, am apelat la administratorul public Beko Tamas pentru câteva precizări.

Potrivit celor declarate de domnia sa, activitatea de reparare a drumurilor  din municipiul Carei revine compartimentului numit Direcţia de Servicii Publice  Locale  prin sectorul de drumuri şi construcţii. Acest sector este în subordinea directă a viceprimarului Keizer Ludovic. Lucrările  de plombare drumuri de  întreţinere spaţii verzi precum şi alte activităţi specifice acestui departament  nu au nevoie de aprobarea Consiliului Local pentru a fi efectuate şi sunt suportate din bugetul local.

Graficul lucrărilor de plombare a drumurilor de exemplu dar şi al celorlalte  lucrări  specifice compartimentului DSPL  sunt stabilite de comun acord de către viceprimarul Keizer Ludovic şi directorul Adorian Csaba. Domniile lor nu au obligaţia de a aduce la cunoştinţa consilierilor acest grafic.

E puţin probabil ca unul dintre aceste persoane din conducerea primăriei să ofere informaţii singurului consilier aflat în opoziţie în Consiliul Local Carei aşa cum se amăgea unul dintre comentatorii careieni de la articolul cu  plombarea gropilor.

Nu de puţine ori cei din administraţia locală au aflat prin intermediul Buletin de Carei locurile unde au apărut gropi  şi au intervenit fapt care nu aduce decât beneficii careienilor.  A fost cazul din cartierul Republicii din primăvara  trecută  sau al gropilor apărite pe străzi în urma lucrărilor la reţeaua de apă.

Nu trebuie să vă temeţi de a solicita informaţii  direct de la sursă iar un administrator public  de municipiu este una din sursele ce nu pot fi contestate   evident până la proba contrarie.

Buletin de Carei a pus întrebarea pentru a întări cele cunoscute de noi. Deci, de  starea drumurilor din oraş, de salubrizare şi spaţii verzi este direct răspunzător viceprimarul Keizer Ludovic.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Contribuabil la 10 martie 2017 - 14:31

Doar pt a ști pe cine sa pomenim de origini!

Lasati un comentariu