Organizare concurs marca UAT Municipiul Carei pentru posturile vacante. Update

• publicat la: 17 martie 2017
Organizare concurs marca UAT Municipiul Carei pentru  posturile vacante. Update

Update.

După apariţia acestui material la ora 12,30, domnul Megyeri a postat şi rezultatele de la concursul pentru postul de director adjunct la DSPL. Îi mulţumim pentru că ne urmăreşte.

Candudatul înscris a obţinut  8,73 la scris şi 9, 93 la proba interviu. Şi aici   găsim situaţia  de la  concursul pentru postul de consilier asistent cu studii economice adică preşedintele de comisie nu are nivelul studiilor  concurentului şi nici doi dintre membrii comisiei.

––––––-

Marţi 14 martie şi joi 16 martie au avut loc la Primăria Carei două concursuri pentru posturile de consilier clasaI grad profesional asistent la Serviciul de administraţiei publică şi cel de director adjunct din cadrul DSPL.

Pentru concursul desfăşurat în data de 14 martie rezultatele au fost postate pe site ul UAT Municipiul Carei abia ieri  16 martie , administratorul site ului fiind ocupat cu blogul personal. La fel şi în cazul concursului din data de 16 martie 2017. Secretarul comisiei de concurs a specificat că a trimis deja materialul cu rezultatul final la domnul Megyeri dar mai departe  nu răspunde pentru  când anume  postează acesta.  Acest consilier a postat însă mai multe  articole pe blogul său personal în cursul acestei dimineţi  a zilei  de vineri 17 martie 2017.

Cerinţele postului de consilier asistent în cadrul Serviciului de administraţie publică au fost de studii economice de lungă durată cu diplomă de licenţă.

Cine credeţi că a făcut parte din comisia care  trebuia să corecteze  lucrările de concurs?  Mateş Camelia, consilier juridic şi preşedinte de comisie, Pop Angela , secretara primăriei  şi şef serviciu la adminsitraţie publică(?) , Tomşa Adina Florentina consilier juridic de la Prefectură şi Makranczi Agneta consilier la Serviciul de resurse umane şi relaţii cu publicul.

Aceste persoane au corectat în final doar lucrarea candidatei Roşu Reka pentru că Cioltean Luminiţa şi Lăcrămioara Sas s-au retras în aceste condiţii.

UAT Municipiul Carei   are deja brand  consacrat  pentru organizare de concurs. La Primăria Carei postul de arhitect este vacant de peste 10 ani de zile , nu se organizează concurs iar în  documentele oficiale  semnează  la această secţiune şeful de la Urbanism  dar se caută  un arhitect pentru biroul de investiţii şi achiziţii publice.

La Direcţia de învăţământ sănătate se solicită studii economice pentru candidaţi şi nu am uitat că pentru postul de administrator parc  cei care au pus întrebările de specialitate în iulie 2013 pentru un agronom cu licenţă şi specializare în arboricultură au  fost primarul Kovacs, secretarul juridic Sroth Clara şi Bogdan Georgescu directorul Direcţiei de Cultură.

Candidatul pentru postul de asistent consilier la servicul de administraţie publică a luat nota 5,46  la proba scrisă din data de 14 martie 2017 şi  7,46 la proba de interviu susţinută în faţa comisiei formate din jurişti de profesie.

Şi pentru postul de director adjunct la DSPL a fost un singur candidat la proba scrisă în persoana domnului Herman Attila Szilard.  Acest inginer cu studii superioare  în construcţii civile va fi subordonatul directorului …Adorjan Csaba. Fără comentarii că doar  la   UAT Municipiul Carei  totul e posibil.

Se înfiinţează chiar societăţi comerciale de tip SRL şi abia la 6 luni de zile se supune aprobării Consiliului Local care e şi acţionar statutul acesteia, se face anunţ public de organizare concurs pentru postul de administrator ca mai apoi să se renunţe total  până şi la societatea constituită în condiţiile amintite. Societatea în cauză era SC Cafeneaua Culturală SRL.

http://www.buletindecarei.ro/2015/04/in-dispretul-legii-primaria-carei-vrea-aprobare-pentru-statut-la-6-luni-dupa-inregistrarea-unui-srl-al-cl.html

 

Buletin de Carei

comentarii

de borversenyi la 20 martie 2017 - 16:39

astazi masina reanault fluence a stat in fata cseei lui jeno si in curte a fost dacia papuc rosie sm 10 btf-muncitorii tundeau copacii din gradina de la jeno cu drujba si foarfeceile. ati avut liber azi jeno bacsi?

Lasati un comentariu