Prefectul s-a întâlnit cu şefii serviciilor din Instituţia Prefectului. Noua echipă a prefectului Filip

• publicat la: 20 March 2017
Prefectul s-a întâlnit cu şefii serviciilor din Instituţia Prefectului. Noua echipă a prefectului Filip

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip a avut luni, 20 martie 2017, o primă întâlnire de lucru cu subprefectul Altfatter Tamas, respectiv cu şefii serviciilor din cadrul Instituţiei Prefectului-Judeţul Satu Mare se precizează în comunicatul trimis  întregii prese  din judeţ .

Întâlnirea va deveni un obicei pentru fiecare început de săptămână, astfel încât prefectului să i se aducă la cunoştinţă activitatea particulară a fiecărui serviciu, respectiv situaţiile pe care le întâmpină punctual.

În cadrul şedinţei cu noul prefect al judeţului Satu Mare, şeful fiecărei structuri din cadrul instituţiei a făcut o prezentare succintă a activităţii pe care o desfăşoară, a organigramei, respectiv a principalelor documente sau proiecte aflate în derulare. În cursul zilei de marţi, 21 martie 2017, prefectul va avea o întâlnire cu fiecare angajat, vizitând fiecare birou.

De asemenea, prefectul a prezentat noua echipă din cancelaria sa, afirmând că doreşte o colaborare corectă şi colegială între toate serviciile instituţiei publice.

Purtător de cuvânt rămâne Lorena Găvruş. Director de cancelarie este Cecilia Marinescu , consilier este Mirela Kolozsvari  iar  pentru realţia cu rromii a rămas  Rozalia Bondrea.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu