Primarul Kovacs se ascunde după presa aservită. Bugetul pe 2017 nu a fost prezentat careienilor

• publicat la: 3 martie 2017
Primarul Kovacs se ascunde după presa aservită. Bugetul pe 2017 nu a fost prezentat careienilor

Deranjat nevoie mare că s-a aflat  cum ne serveşte minciuni pe bandă rulantă, primarul Kovacs încearcă să dreagă busuiocul  în maniera sa binecunoscută adică prin dejecţiile cu miros pestilenţial al presei de casă.

Primarul Kovacs a declarat  de bună voie şi nesilit de nimeni la data de 13 februarie că se lucrează intens la bugetul pe 2017 şi că acesta va fi  prezentat pe data de 28 februarie.  Ce l -a  determinat să facă afirmaţii fără acoperire în realitate numai el ştie.   Spre deosebire de preşedintele UDMR Carei, primar de Carei, primarul din Satu Mare, coleg de formaţiune cu cel de la Carei , Kerskenyi Gabor convoacă o conferinţă de presă în care face public bugetul pe 2017 al municipiului Satu Mare.  Aceiaşi formaţiune , 2 moduri diferite de tratare a cetăţeanului plătitor de impozite.

Primarul Kovacs Eugen nu a convocat niciodată o conferinţă de presă în ultimii 8 ani pentru a prezenta bugetul pe anul în curs careienilor.

Deci BUGETUL pe 2017 al municipiului Carei nu a fost prezentat careienilor la fel cum a fost prezentat sătmărenilor pe 15 februarie de către primarul Kereskeny Gabor. Vă deranjează că am observat?

De ce vă ascundeţi domnule primar Kovacs după blogerul Szasz şi cei doi consilieri şi de ce nu luaţi exemplul  primarului din Satu Mare coleg pe linie politică cu dvs? Domnul primar Kereskeny are consilier personal pe linie de marketing nu redactori activi din presa scrisă….

Pentru a nu rămâne de ruşine după declaraţia mincinoasă din 13 februarie 2017, primarul Kovacs  se ascunde după presa aservită din care face parte şi finul său, ajuns bloger după episodul  cotidian judeţean cu seriale gen ,,împuşcă-l pe castorică,,.

Specialistul şef cu împroşcarea de mizerii este finul său Szasz Lorant care se ruşinează să îşi facă cunoscută sursa de venit şi care  este o prezenţă zilnică în biroul redacţiei din primăria Carei.

UAT Municipiul Carei este denumirea oficială a Primăriei Carei şi  dă frisoane  nănaşului pentru că este folosită prea des? Nu mai poate unge drumurile  către autorităţile de control?

Puneţi mâna şi lucraţi la buget în loc să asmuţiţi careienii unii împotriva altora că ştim că iubiţi dictonul  ,,dezbină şi condu,,.  Puneţi la treabă toată capacitatea pe care o aveţi pentru a respecta fiecare locuitor din Carei şi pentru a asigura condiţii decente de trai tuturor fără discriminare. Nu vă mai folosiţi de banii careienilor pentru folosul şi interesul personal şi asiguraţi drumuri bune de circulat în oraş, trotuare  decente şi Cămin Cultural pentru satul Ianculeşti neinclus în niciun proiect.

Acceptaţi faptul că oraşul Carei este unul multietnic domnule  primar şi nu mai folosiţi primăria  ca instrument de discriminare!

Lasati un comentariu