Se va moderniza Şcoala Vasile Lucaciu. Doar Buletin de Carei a scris despre starea geamurilor care se închid cu cuiul

• publicat la: 14 martie 2017
Se va moderniza Şcoala Vasile Lucaciu. Doar Buletin de Carei a scris despre starea geamurilor care se închid cu cuiul

Primăria Municipiului Carei va depune spre finanțare mâine, 15 martie 2017, trei proiecte în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2. Primul proiect, în valoare de 14,281 milioane lei, vizează modernizarea Drumului Național (DN) 19 pe raza municipiului Carei, pe o lungime de 4,94 kilometri. Cel de-al doilea proiect, în valoare de 15,086 milioane lei, se referă la extinderea Școlii Gimnaziale Vasile Lucaciu cu un corp nou (P+2) și modernizarea clădirii existente. Al treilea proiect, în valoare de 1,2 milioane lei, vizează reabilitarea și modernizarea fostei cantine a Liceului Agricol, în vederea transformării acesteia în sală de repetiții a Centrului Cultural Carei, se mentioneaza pe pagina primariei Carei.

Buletin de Carei a semnalat în 29 noiembrie 2016  despre intenţia primarului Kovacs de a comasa şcolile careiene dintre care Şcoala Vasile Lucaciu  era propusă a fi înghiţită de Colegiul Tehnic Iuliu Maniu deci a se muta cu totul pe strada Iuliu Maniu. Urmare a  informării publice a Buletin de Carei despre intenţiile primarului  părinţii elevilor de la Şcoala Vasile Lucaciu au semnnat  tabelele prin care îşi manifestau dezacordul cu privire la  astfel de acţiuni. În prima şedinţă a CL din acest an a fost aprobată continuarea funcţionării şcolilor careiene în aceleaşi locaţii, fără a fi comasate între ele.

Despre starea deplorabilă a geamurilor care se închid cu cuiul la Şcoala Vasile Lucaciu  Buletin de Carei a scris pentru prima dată în septembrie 2013.

Buletin de Carei

comentarii

de alo la 14 martie 2017 - 21:46

Iarasi fam.Ciuta a rezolvat problema sc V.Lucaciu din Carei ! Dar primarul nu a afirmat niciodata ca renunta la investitia de la sc 2. Doar trebuie rabdare si acum a venit timpul si banii. Deci oricum se rezolva situatia…..

de igen la 14 martie 2017 - 22:05

daca nu era buletin de Carei sohan nu facea jeno scoala romaneasca vasile Lucaciu!
unde a anuntat ceva primarul??? ca niciodata nu vorbeste p[ublic si nici conferitne de presa nu tine. la voi la buli anunta ce vrea sa faca? pentru gradinitele lor nu trebuie rabdare si timpul si banii numai daca e vorba de cele romanesti! pentru ce plateste orasul 14 mii de lei pentru liceul maghiar?

de careian la 15 martie 2017 - 09:52

fam. Ciuta merita toate felicitarile. fara ei udemeristii ar fi pus deja steagul pe oras.

de Boii la 15 martie 2017 - 12:53

Aveti perfecta dreptate.Totul este sesizat de BC si executat de autoritati.Daca d-ul Ciuta ar conduce orasul, oare nu ar fi nimic de sesizat ?

de Buletin de Carei la 15 martie 2017 - 13:00

Indrazniti, cu curaj. Toti careieni avem dreptul sa ne exprimam in mod civilizat parerea si sa semnalam daca suntem deranjati de ceea ce nu ne place. În mod normal asa se procedează în orice democraţie. Va simtiti bine daca unii careieni saraci sunt ignorati de primarie cand depun sesizări sau daca o tânără cu proteză oculară este persecutată pentru că tatăl ei nu este simpatia primarului? Vă puteţi amăgi că avem drumuri bune şi trotuare circulabile dar realitatea vă dă de gol. Buletin de Carei crede că suntem prea săraci ca să aruncăm banii mereu pe asfaltări de moment când am putea face una de calitate. de ce nu este semnată nici acum recepţia la lucrările efectuate de APASERV în Carei v-aţi pus problema? am fi putut avea lucrări de calitate din 100 de milioane de euro cât a fost întreg proiectul dar unii au preferat să introducă canalizare pe străzi unde eixsta deja în timp ce altele au rămas şi acum…fără. Vise plăcute în continuare vă dorim.

de un parinte la 15 martie 2017 - 15:43

Bravo Kovacs a promit a si face !!

de bisztos la 15 martie 2017 - 16:25

sigur ca face daca scrie buletinu , de ce nu face ce nu scrie buletinu?

de alt parinte la 15 martie 2017 - 17:04

kovacs a chemat pe noi la sedinta cu parintii sa aprobam sa se mute scoala vasile lucaciu la maniu!!! aia de ce nu se scrie de primarie??? pentru ce ati chemat pe noi la sedinta daca ati vrut sa modernizati mai intai???

de Cetatean. la 16 martie 2017 - 08:18

Felicitari familiei Ciuta! Multumim petntru tot ce faceti in interesul orasului!!! Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere,ALATURI DE CEI DRAGI.Si domnului primar care ne face fraieri si creduli la ITV satu mare la fel asa !Doar! sa nu ne mai trimita la dracu pe noi fraierii si credulii.FELICITARI BULETIN DE CAREI!

Lasati un comentariu