Surse de finanțare de la bugetul de stat pentru IMM –uri 2017

• publicat la: 10 March 2017
Surse de finanțare de la bugetul de stat pentru IMM –uri 2017

Vineri, 10 martie 2017, de la ora   18.30, sunteţi aşteptaţi la Satu Mare,  în sala de la Centrul Tehnologic, de Inovare si de Afaceri situat pe str. I.L. Caragiale nr. 1-3 (fosta Şcoală generală nr. 13)   la evenimentul cu tema

Surse de finanțare de la bugetul de stat pentru IMM –uri 2017

        La eveniment vor participa dl. Harry-Ylan LAUFER – Secretar de Stat, coordonator al sectorului IMM, din partea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, și dl. Adrian MLĂDINOIU – secretar de stat în cadrul Secretariatului general al Guvernului, oficialități locale, precum și reprezentanți ai IMM-urilor care își desfășoară activitatea în regiune.

Evenimentul va fi centrat pe promovarea instrumentelor elaborate la nivel naţional în vederea susţinerii și dezvoltării de noi activităţi antreprenoriale în sectorul IMM-urilor – Programul Start-up Nation – România” şi pe programele naționale multianuale cu finanțare de la bugetul de stat pentru anul 2017.

          La eveniment sunt invitaţi să participe actuali şi viitori antreprenori, persoane care au o afacere, dar ar dori să înceapă una nouă, dar şi persoane care, în acest moment nu deţin o afacere proprie, dar au în intenţie să înceapă una şi urmăresc obţinerea unui sprijin financiar în demararea acelei afaceri.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu