Agresor identificat şi prins de jandarmii careieni

• publicat la: 13 aprilie 2017
Agresor identificat şi prins de jandarmii careieni

În cursul după amiezii de miercuri, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu în municipiul Carei, a fost sesizată despre faptul că la un bar de pe bulevardul 25 Octombrie a avut loc o altercaţie între două persoane.

Ajunsă la faţa locului, patrula a identificat persoana agresată şi a constatat faptul că aceasta prezenta urme de lovituri în zona capului fapt pentru care a luat măsuri pentru  transportarea acesteia la secţia primiri urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Carei pentru acordare de îngrijiri medicale.

În scurt timp a fost identificat şi agresorul, în persoana lui T. Z. de 67 de ani, care pe fondul consumului de alcool i-a aplicat părţii vătămate mai multe lovituri cu o sticlă în zona capului.

În urma îngrijirilor medicale acordate de personalul medical din cadrul secţiei primiri urgenţe, tânărul agresat a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral prin agresiune fizică, plagă zdrobită frontală în regiunea scalpului”, acesta a rămas sub supraveghere la secţia primiri urgenţe.

Agresorul a fost invitat şi condus la sediul Grupei de Jandarmi Carei, unde pe numele acestuia au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală, fiind susceptibil de comiterea infracţiunii de Lovire sau alte violenţe.

 

Furt de băuturi alcoolice

În aceiaşi seară, jandarmii au fost sesizaţi de agenţii de pază ai unui magazin de pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, despre faptul că un bărbat de 40 de ani, a încercat să părăsească magazinul, având asupra sa două sticle de băuturi spirtoase, în valoare de 109 lei, fără să le plătească.

Prejudiciul a fost recuperat integral, produsele fiind restituite reprezentantului magazinului.

Existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt, jandarmii au întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate pe numele bărbatului în cauză. Actul de sesizare a fost înaintat Poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

 

Lasati un comentariu