,,Careienii nu sunt cinstiţi când declară la notar…,, declară unicul vorbitor la dezbaterea privind drumul expres Carei-Nyrbator

• publicat la: 21 aprilie 2017
,,Careienii nu sunt cinstiţi când declară la notar…,, declară unicul vorbitor la dezbaterea privind drumul expres Carei-Nyrbator

În cadrul şedinţei extraordinare de vineri 21 aprilie 2017 a CL Carei s-a supus aprobării proiectul privind Mobilitate  transfrontalieră îmbunătăţită pentru zona Nyrbator-Carei prin construirea de tronsoane pentru conectarea la reţeau TEN-T în cadrul Programului interreg România -Ungaria.

Nici la acest al 10-lea şi 11-lea punct de pe Ordinea de zi nu a existat nici o intervenţie din partea aleşilor locali. Precizări a adus primarul Kovacs. Datele tehnice oferite le găsiţi în documentele de mai sus. În legătură cu traseul pe care va fi construit drumul de legătură cu Nyrbator primarul a  specificat că există două variante pentru proprietarii terenurilor peste care se vor efectua lucrările…. vânzarea la întelegere directă, la preţul pieţei  sau exproprierea prin hotărârea CL.

Părerile primarului Kovacs originar din alte părţi despre careieni nu au suferit în timp se pare nici  o modificare. Dacă în campania  electorală de anul trecut domnia sa considera că locuitorii Careiului sunt fraieri, la şedinţa de vineri afirmaţia sa a fost….careienii nu sunt cinstiţi şi nu declară la notar adevărata valoare a terenului pe care îl au,, referirea făcându-se în contextul posibilităţii de opţiune a propietarilor de teren pentru cele 2 variante  de vânzare.  Afirmaţia legată de cinste aparţine persoanei care are reţinere pe salariu pentru neplata datoriilor la bugetul de stat, care nu plăteşte nici un fel de impozit  şi care foloseşte exclusiv o maşină cumpărată de Fundaţia de turim local la solicitarea sa expresă.

,,sper că oamenii vor fi înţelegători şi vor alege preţul pieţei,, a mai completat primarul. Drumul propus a se realiza va începe de la fosta Fabrică de cânepă , spre Fabrica de ulei, Trum şi apoi Urziceni.

În ce priveşte realizarea lui am aflat că…,,ungurii se ceartă între ei că cine să facă contract cu noi….e un adevărat război acolo între Fidesz..socialişti…Noi am ales socialiştii  pentru că ei au căutat pe noi…premierul Grindeanu e prieten cu fostul ministru al lor de finanţe…sunt foarte mari presiuni dar noi nu avem treaba cu asta că altcineva în judeţ  nu are proiect pe acest subiect…,,

A mai fost făcut public şi modul de obţinere a creditelor pentru alte  proiecte  pentru a face mai suportabil anunţul de contractare a altor credite.

La şedinţă au participat 16 consilieri din cei 19 iar preşedinte de şedinţă a fost Petkes Iosif.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu