Dezvăluiri din infern. “Paula a primit un litru de urină în cap de la ultraşii din Budapesta…,,

• publicat la: 18 April 2017
Dezvăluiri din infern.  “Paula a primit un litru de urină în cap de la ultraşii din Budapesta…,,

CSM Bucureşti s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în turneul Final 4 al Ligii Campionilor, după ce a obţinut o dublă victorie cu FTC Rail-Cargo, 30-25 în România şi 27-26 la Budapesta. Campioana României îşi va putea astfel apăra trofeul pe 6-7 mai, tot în Capitala Ungariei. Succesul s-a obţinut într-un cadru ostil, incompatibil cu aspiraţiile sportului în 2017. Antrenorul suedez al bucureştencelor, Per Johansson, a povestit pe pagina sa de Facebook şi pe instagram calvarul în care s-a disputat partida de la Budapesta relatează prosport.ro.

 

“Isteria a fost totală! Am trăit două meciuri între două echipe est europene, două partide care mi-au adus lacrimi de bucurie în ochi, dar am fost descurajat de această lume bolnavă în care trăim, în care ura se dezvoltă pe zi ce trece.

În Ungaria nu se mai ascunde cel mai rău model de xenofobie şi fascismul este acceptat! A fost mai mult decât despre sport!

A fost despre două ţări, Ungaria şi România care se urăsc, o ură care a fost înfricoşător de reală. portarul nostru, Paula, a primit un litru de urină în cap, zece monezi şi trei brichete, iar 5.000 de nazişti ultras i-au transmis: du-te acasă animalo, ţiganco!”

CSM Bucureşti a fost prima echipă calificată în turneul Final 4 al Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a trecut de Ferencvaros cu 57-51 în cele două manşe (27-26 în partida retur). La nici trei ore distanţă, campioana României şi-a aflat şi celelalte trei adversare cu care se va lupta pentru trofeu în 6-7 mai, la Budapesta: Buducnost, Vardar Skopje şi Gyor. De fapt, sunt aceleaşi echipe cu care s-a înfruntat şi în 2016, când a câştigat în premieră trofeul.

sursa prosport.ro

foto, sport.tv2.danemarca

comentarii

de Protestatarul din umra la 19 April 2017 - 15:23

Acesti indivizi sint tineri cine a bagat in ei atita ura .Este clar ca e educatia statului vecin si “preten”. Prima ocazie care le va fi favorabila ne vor sparge capetele.Au acumulat o ura nebanuita in100 de ani mult mai periculoasa de ce-a de dinainte de1918.

Lasati un comentariu