Eroul Naţional Avram Iancu denigrat de acelaşi comentator care dorea demolarea monumentului. Presa de casă a primarului ,,face linişte,,

• publicat la: 12 aprilie 2017
Eroul Naţional Avram Iancu denigrat de acelaşi comentator care dorea demolarea monumentului. Presa de casă a primarului  ,,face linişte,,

Liniştea cerută de  administraţia totalitară din Carei  prin vocea jurnaliştilor pe care îi plăteşte este pentru  ca grupul său de susţinători să poată  falsifica istoria românilor, pentru a aduce ofense Eroilor Naţionali şi pentru a interzice amplasarea de busturi pentru personalităţile simbol ale românilor?

Priviţi ce fel de istorie se promovează  pe unele grupuri sociale  din Carei….

Dániel Caraba
Dániel Caraba Rasist? Avram Iancu a fost rasist,care a intrat in „razboi” cu ungurii pe timpul revolutiei 1848-1849, macelarind oameni nevinovati,sate intregi. Despre ce vorbim? . Nu am nimic cu romanii. Am stramosi care au fost romani. Dar nu il consider pe Iancu un „erou”. Tot ce a facut,este ca atunci cand ungurii erau in pierdere,a macelarit niste oameni care nici macar nu erau implicati in razboi,nici macar nu erau in armata. In fine.,,

http://www.buletindecarei.ro/2017/04/reactie-extrema-a-unui-careian-la-adresa-bustului-eroului-national-avram-iancu.html

Domnule primar Kovacs şi domnule viceprimar Keiser Ludovic vă deranjează atât de mult bustul lui Avram Iancu, Monumentul Ostaşului Român pe care îl menţineţi ascuns şi bustul lui Mihai Eminescu în oraşul multietnic Carei?  Vă plac doar impozitele plătite către Primărie de români nu şi simbolurile lor naţionale şi cultura lor tradiţională?

 

Buletin de Carei

n.r.- astfel de comentarii nu atrag atenţia presei de casă a primăriei Carei care nu  cere  înlăturarea lor. Promptiudinea presei plătite de primărie  dispare  subit când vine vorba de denigrarea istoriei poporului român!

comentarii

de Horia Mărieș la 12 aprilie 2017 - 09:48

Ín fond și la urma urmei, la ce echipă joacă și cam ce studii (istorice) poate să aibă stimabilul domn Dániel Caraba pentru ca părerea dânsului să și conteze, să fie băgată in seamă și, eventual, să se mai și țină cont de ea?
Cred că nu este nici primul, nici ultimul care este foarte bine îndoctrinat cu astfel de idei crețe vădit antiromânești.
Furtună într-un pahar cu apă.
Ignorați-l, fiindcă tânărul domn chiar nu știe ce și despre ce vorbește.
In plus, nici măcar nu-și respectă motto-ul pe care și l-a ales ca țel în viață: „Gondold át egyszer. Ha átgondoltad, dondold át még egyszer!” Se pare că dânsul nu gândește nici măcar o singură dată, d-apoi să mai și „regândească”!

de Pentru Daniel la 13 aprilie 2017 - 18:42

Băiete Caraba, ești pe arătură. Ai făcut istoria la Liceul Confesional Josephus Calasantius, acolo unde lectura obligatorie este Wass Albert? Criminal de război, care s-a sinucis pentru că nici Ungaria nu l-a vrut, interzicându-i accesul în pustă?! Ești penibil băiețaș. În mediul online ești tare în barbă, sunt curios daca te ține papagalul și în viața reală.

Lasati un comentariu