Oraşul Ardud surclasează municipiul Carei la capitolul site oficial Primărie

• publicat la: 27 aprilie 2017
Oraşul Ardud surclasează municipiul Carei la capitolul site oficial Primărie

Un oraş mic cu o populaţie sub 9 mii de locuitori  cum este Ardudul demonstrează că ..,,buturuga mică răstoarnă carul mare,, când vine vorba de specialişti în IT adică informaticieni. Caru’  la care facem referire este UAT Municipiul Carei. Cu numeroşi angajaţi  pentru a se ocupa de administrare pagini web, plătiţi cu sume de invidiat  adică cu  1.800  sau 2.500 sau 2.700 lei lunar, primăria Carei nu reuşeşte să se ridice la nivelul celei din Ardud când vine vorba de  site oficial sau de pagina de prezentare.

Pagina Primăriei Ardud nu are secţiuni goale şi nici rămase la nivelul informaţiilor din 2012 !

Un site deosebit de bine pus la punct în care  găsim de la bun început un CV al primarului în funcţie spune totul despre  seriozitatea cu care conducerea tratează acest  loc de prezentare al oraşului. Respectul la adresa locuitorilor al căror primar este ing.Duma este evident.

Poate nu vă vine să credeţi dar pe pagina Primăriei Ardud  puteţi  urmări chiar bugetul anului 2011 sau al celor următori pentru a face comparaţii şi a aprecia activtatea conducerii oraşului. Există până şi fişa serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă  sau date despre Registrul Agricol!

Totul este transparent , în folosul cetăţeanului plătitor de impozite şi taxe locale. Vă vine să credeţi că la Ardud există transport public ?

Pentru a vă convinge de cele afirmate trebuie doar să accesaţi acest link…

http://www.orasardud.ro/

Nu putem să nu remarcăm că pe pagina Ardud-oraş turistic medieval, pagina de Facebook a oraşului sunt postate  toate anunţurile referitoare la concursurile de recrutare personal organizate de Primărie. La Carei doar pe Buletin de Carei puteţi citi despre astfel de concursuri.

Din păcate, conducerea UAT Municipiul Carei  aplică şi în acest caz metoda cantităţii şi nu a calităţii colaboratorilor. Avem mai multe  persoane care obţin un venit generos din gestionare pagini web  dar site-ul primăriei este VARZĂ sau dacă vreţi…lecso.

http://www.buletindecarei.ro/2017/03/primaria-din-romania-care-isi-bate-joc-de-locuitorii-sai.html

Printre datele monografice ale oraşului Ardud am găsit şi date referitoare la Carei care nu se regăsesc în istoria prezentată pe site-ul primăriei careiene.

,,În anul 1791 a luat fiinţă Şcoala Preparandială româno-ruteană Carei pentru pregătirea învăţătorilor necesari şcolilor române şi rutene din Comitatele Sătmarului, Maramureşului, Ugocei etc, sub direcţia profesorului Ioan Molnar care a fost în acelaşi timp şi inspectorul şcolilor greco-catolice române şi rutene din districtul Careiului, autorul unor manuale şcolare în manuscris şi, între anii 1806 – 1808 şi directorul şcolilor naţionale române unite din diaceza Oradiei din care făcea parte şi Comitatul Sătmar.,,

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu