Şedinţă a Consiliului Local Carei în data de 3 mai. Ordinea de zi

• publicat la: 29 aprilie 2017
Şedinţă a Consiliului Local Carei în data de 3 mai. Ordinea de zi

 

Miercuri 3 mai 2017, de la ora 11,00, consilierii careieni sunt invitaţi să participe la o şedinţă ordinară a Consiliului Local. Nici de acestă dată  careienii nu au fost informaţi despre această şedinţă publică pe paginile Primăriei Carei  deşi materialele pentru consilieri au fost împărţite de vineri deci ele erau definitivate mai devreme. Probabil  Ordinea de zi  va fi din nou postată  înainte cu 2 ore de începerea şedinţei cum s-a întâmplat  la ultima şedinţă de CL.   Administratorii de pagini web plătiţi generos de UAT Municipiul Carei au avut o zi de vineri  total  neproductivă se pare sau  poate minivacanţa a fost de vină.

Buletin de Carei vă oferă Ordinea de zi a şedinţei de miercuri 3 mai 2017, şedinţă care este publică deci poate participa la ea cine doreşte să asiste la dezbaterile aleşilor locali. E drept că ora este una total nepotrivită pentru cei care  sunt angajaţi dar pensionarii şi cei care au zi liberă pot  intra la lucrările şedinţei de miercuri 3 mai.

Update….Marţi, 2 mai 2017 la ora 8 şi 10 minute a apărut şi pe pagina primăriei Carei  Ordinea de zi a şedinţei de mâine 3 mai 2017.

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 3 mai 2017 - 14:08

„Noaptea minții. Consiliul Județean Satu Mare a confiscat Spitalul Carei/ Careianul / acum 1 oră”

Ii dau dreptate Careianului!

Chiar că este „noaptea minții dacă C.L. Carei, U.A.T. Primăria Municipiului Carei, Primarul municipiului Carei, plus finul sas care este „Un careian informat (ce) nu poate fi manevrat” n-au știut nimic, habar n-au avut până acum (din anul 2014) de faptul că „Consiliul Judetean Satu Mare a confiscat Spitalul Carei”!

Halal (i)responsabili, să ne trăiască! La mai mare!

de Horia Mărieș la 6 mai 2017 - 09:57

Cine se crede „Careianul”? Cine este „portaul OdeC”? Este treaba lor să „solicite” la ordine Prefectura S.M. mai ales că nu există nici o H.C.L. Carei in acest sens și care să fie atacată în contencios administrativ de Prefect?

Un alt deștept de-l doare, un alt infumurat care se crede buricul Pământului, plin de aere care-i circulă prin cap.
Uită mereu că nu mai este director la GN-V unde-l avea ca șăf pe cvasipenalul influent (în PSD) M. Govor.

Citez dintr-un clasic aflat incă in viață:

„Careienii plătesc deja această taxă (specială de mediu) (către Florisal), majoritatea lor chiar fără să ştie. Portalul Opinie de Carei solicită Prefecturii Satu Mare să ia măsuri în vederea eliminării acestei taxe inclusiv în municipiul Carei. Nu e vorba de suma plătită în plus, de 2,68 de lei pe persoană în fiecare lună, ci de modul şmecheresc în care a fost inclusă pe facturile careienilor.”

Lasati un comentariu