1 Iunie 2017. INVITAŢIE în campania ,,JOCURI DE COPII’’

• publicat la: 30 mai 2017
1 Iunie 2017. INVITAŢIE în campania  ,,JOCURI  DE   COPII’’

                   RADIO TRANSILVANIA şi Fundaţia Maria Satu Mare, alături de Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare , Primăria Municipiului Satu Mare şi Centrul Cultural ,,G.M.Zamfirescu” vă invită la o nouă ediţie a Campaniei ,,Jocuri de Copii”.

,,Jocuri de copii’’ este un proiect educaţional început în 2007 la care am dorit să îşi aducă aportul atât instituţiile publice locale, cadrele didactice cât şi voluntari, şcolari şi preşcolari din judeţul Satu Mare. Scopul este de a atrage atenţia micuţilor sătmăreni spre activităţi extracurriculare, de a interacţiona cu anumite domenii de activitate, să dobândească cunoştinţe practice pe tema anuală şi să desfăşoare o serie de acţiuni civice. Prin urmare, până acum am avut Ecosalvatori, Poliţişti Juniori, Eroi de Poveste, Jandarmi Juniori etc.

La a X-a ediţie a acestei campanii am dorit să păstrăm ca temă a evenimentului chiar genericul acestui proiect. Aşadar vă invităm la un concurs dedicat JOCURILOR DE COPII. Ce le place copiilor cel mai mult ? Desigur, să se joace şi să se distreze iar acum o pot face într-un mod inedit, oferind lumii şi celor prezenţi la eveniment, un spectacol prin care îşi pot dezvolta totodată abilităţile şi imaginaţia.

Aproape 200 de copii,şcolari şi preşcolari şi-au anunţat prezenţa la concursul din acest an ce are loc joi, 1 iunie 2017 în Grădina Romei din oraş, în intervalul 10.30 – 12.00.

Prezenţa dvs. este deosibit de importantă pentru noi şi vă mulţumim anticipat.

 

Vă aşteptăm cu mult drag.

Lasati un comentariu