Careieni terorizaţi de ţânţari şi miros pestilenţial

• publicat la: 27 mai 2017
Careieni terorizaţi de ţânţari şi miros pestilenţial

Locuitori din cartierul Republicii ne-au solicitiat să facem o deplasare la blocuri unde subsolul este inundat datorită scurgerilor nedepistate. Aceştia au afirmat că mirosul pestilenţial a devenit insuportabil şi că  ţevile din subsolul blocului nu au mai fost verificate de foarte mulţi ani. În aceste condiţii este de înţeles apariţia fisurilor datorită uzurii. La subsol se poate ajunge pe o scară ruginită. Oamenii au telefonat la Apaserv  pentru a a anunţa situaţia iar după refuzul de a face deplasarea au fost şi personal la conducerea societăţii dar aceasta a declinat  iniţial reparaţiile.

Locuitorii blocurilor sunt proprietari ai apartamentelor  dar nu au asociaţie de locatari. Pentru reparaţiile mai mult decât necesare datorită inundării subsolului au apelat la specialişti. Abia sâmbătă, 27 mai , după 5 zile de la sesizare au apărut cei de la Apaserv . Locuitorii vor asigura materialele necesare remedierii fisurilor iar manopera o va asigura Apaserv.

Datorită cuiburilor de ţânţari din subsol şi a mirosului insuportabil unele scări de bloc au blocat accesul la subsol  dar soluţia este doar una de moment şi care nu duce la oprirea scurgerilor din ţevile ruginite total. Probleme legate de subsoluri inundate mai există şi la alte blocuri din cartierele oraşului.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu