CINEMARATON, singurul canal dedicat în exclusivitate filmelor românești

• publicat la: 18 mai 2017
CINEMARATON, singurul canal dedicat în exclusivitate filmelor românești

Lansarea  CINEMARATON, singurul canal dedicat în exclusivitate filmelor românești, a fost una de succes.

Conform unui studiu intern realizat de AKTA, cele mai vizionate filme difuzate de canalul CINEMARATON în prima lună de la lansare, au fost: “Vulpe vânător”în regia lui Stere Gulea, producător: Filmex România, Ecco Film, Studioul de Creaţie Cinematografică al Ministerului Culturii;  “Cel mai iubit dintre pământeni”în regia  lui Şerban Marinescu,producător: Societatea Electronum S.A., Trustul Expres, cu sprijinul CNC;  “De ceeu?”în  regialui Tudor Giurgiu, producător: Libra Film, cu sprijinul CNC, Bulgarian National Film Center, Eurimages, Programul MEDIA şi SEE Cinema Network, cu participarea HBO România;“Fructe de pădure”în  regia lui Alexandru Tatos, producător, Casa de Filme Patru; și“Trei zile până la Craciun”în regia lui Radu Gabrea, producător Total TV, Atlantis Film și Uj Budapest Film Studio.

Din cele 35 de județe ale țării în care operează AKTA, cei mai mulți telespectatori ai canalului CINEMARATON s-au înregistrat în  județele: Argeș, Vâlcea, Ilfov,Prahova, Iași, Botoșani  și  Olt.

“Suntem încântați de primirea pe care a  avut-o CINEMARATON  în rândul clienților AKTA și de faptul că am reușit să le oferim un produs cultural de calitate, ceea ce justifică pe deplin  investiția  făcută. Vom continua să dezvoltăm și să diversificăm produsele și serviciile AKTA adaptându-le continuu cerințelor specifice segmentului de piață pe care operăm” spune Dinu Malacopol, director general Digital Cable Systems SA.

Canalul CINEMARATON este disponibil gratuit  clienților AKTA și, funcție de negocierea și semnarea unor contracte comerciale cu alți distribuitori de programe audio-vizuale, abonaților acestora.

Canalul  CINEMARATONva difuza aproximativ de 1.000 de filme pe an, însoțite de comentarii, analize și detalii inedite de pe  platourile de filmare.

Canalul CINEMARATON difuzează, pe lângă filme artistice, filme documentare  și de scurt-metraj, spunând “povestea filmului   românesc”.

Despre AKTA:AKTA este brandul sub care operează Digital Cable Systems SA, companie care furnizează, la cele mai înalte standard, încă din 2005, servicii de televiziune prin cablu, internet și telefonie clienților rezidențiali  si de business. Compania operează, cu preponderență, în mediul rural și  înorașelemici, având ca arie de acoperire peste 3.000 de localități din 35 de județe.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu