Puteţi direcţiona 2% către Asociaţiunea culturală ASTRA

• publicat la: 7 mai 2017
Puteţi direcţiona 2%  către Asociaţiunea culturală ASTRA

Prin Legea 571/2003, contribuabilii persoane fizice pot să directioneze către Asociaţiunea culturală ASTRA  2% din impozitul pe venit (care ar ajunge, altfel, la bugetul statului). Acest lucru se poate realiza foarte simplu, prin completarea unui formular standard.

Redirecţionarea este gratuită, adică nu duce la nici o cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul. Formularul  poate fi completat de orice persoană fizică care obţine venituri din salarii şi asimilate acestora.

Rezultatul este virarea  în contul Asociaţiunii culturale ASTRA  a unei sume reprezentând   2% din impozitul anual plătit pentru salariul pe care îl aveti.

Vă invităm să susţineţi prin această direcţionare desfăşurarea în bune condiţii a Adunării Generale ASTRA de la Carei din luna octombrie 2017 la care vor participa oaspeţi de rang înalt  din ţară şi Diaspora.

Suma  NU reprezintă o sponsorizare sau o donaţie  ci este o parte a bugetului de stat care este direcţionată de către fiecare cetăţean în parte în beneficiul unei asociaţii .

AICI puteţi descărca Formularul pentru direcţionare 2%.

Fisa 230 pt destinatie 2 din impozitul anual ASTRA

Dacă vă place  Festivalul de Datini si Obiceiuri de Crăciun care a ajuns la a avut deja 3  ediţii  sau  comemorările personalităţilor şi eroilor români  sau celelalte activităţi organizate de către ASTRA Carei vă rugăm să completaţi Formularul pentru a ne  sprijini la buna desfăşurare a activităţilor.

Completând acest formular , transmiteti statului modul în care doriti să fie cheltuit o parte din impozitul dvs pe venit. Dacă doriţi ajutor la completarea formularului nu trebuie decât să ne contactaţi  la tel 0745 632 939 sau 0723 831 478.

Dacă este o comunitate cu mai mulţi angajaţi care doresc  să redirecţioneze cei 2%  pentru sprijinirea activităţilor culturale careiene, ne deplasăm la locul indicat pentru furnizarea de formulare.

Vă rugăm daţi share pe Facebook. Mulţumim.

 

Conducerea ASTRA Carei

Lasati un comentariu