”Umbra Sfârșitului: Răsăritul Demonilor” – lansare de carte

• publicat la: 26 mai 2017
”Umbra Sfârșitului: Răsăritul Demonilor” – lansare de carte

Joi, 25 mai 2017, de la ora 17.00, în sala de simpozioane a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc lansarea cărții ”Umbra Sfârșitului: Răsăritul Demonilor”, scrisă de careianul Vonhaz Richard, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic Carei.

Moderatorul evenimentului a fost doamna bibliotecar Nicoleta Latiș. Au mai luat cuvântul scriitorul Dumitru Ursachi și poetul și editorul George Terziu. George Terziu a acordat o diplomă tânărului scriitor în semn de apreciere pentru realizarea acestuia.

Momentul artistic a fost realizat de Mălina Latiș, care a interpretat mai multe melodii de muzică ușoară. Aceasta a fost acompaniată la chitară de prof. Szűcs József. Cartea tânărului careian este scrisă în stil gotic și aparține genului fantastic.  Redă apocalipsa din perspectiva autorului, combinată cu fantezia acestuia legată de subiect. Apocalipsa aduce sfârșitul unei ere, dar nu și sfârșitul a tot ceea ce există.

Personajele principale luptă împotriva demonilor și a armiilor iadului pentru a recâștiga pacea omenirii, demult pierdută.

comunicat  Directia de cultura

Lasati un comentariu