Update. Casă dărâmată la Sanislău. Decesul victimei

• publicat la: 28 iunie 2017
Update. Casă dărâmată la Sanislău. Decesul victimei

Update, ora 15,00

În dimineaţa zilei de astăzi, la ora 05:58, trei echipaje de pompieri: unul de descarcerare, unul de stingere incendii şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei, în colaborare cu un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au fost solicitate să intervină pe raza localităţii Sanislău, în urma prăbuşirii unui acoperiş de casă.

Echipajele specializate au intervenit pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor medical în cazul unei persoane de sex feminin. Aceasta a suferit politraumatisme şi era inconştientă, în urma căderii acoperişului locuinţei.

Pompierii încadraţi pe autospeciala de descarcerare au folosit echipamentele din dotare şi au extras victima, pe care au predat-o paramedicilor SMURD şi personalului medical, care au început imediat manevrele de resucitare, însă nu au mai putut să facă nimic pentru a o readuce la viaţă, medicul SAJ fiind nevoit să declare decesul acesteia.

UPDATE:ora 8,00

ISU SATU MARE confirma faptul ca exista o victima sub daramaturi.

/

Comuna Sanislău este din nou în centrul atenţiei echipajelor de pompieri. Dacă ieri aceştia au intervenit la  stingerea flăcărilor de la incendiul produs la o hală nouă  de la ferma de creştere a puilor  astăzi au fost solicitaţi la o  adresă unde  se presupune că ar exista o victimă  la un imobil unde acoperişul  s-a dărâmat.

Vom reveni cu amănunte .

Lasati un comentariu