Cât ne costă de fapt Marea Asfaltare?

• publicat la: 29 iunie 2017
Cât ne costă de fapt Marea Asfaltare?

Promovată de presa de casă a primăriei ca Marea Asfaltare, lucrarea  de asfaltare de pe raza municipiului Carei  presupune de fapt, cu mici excepţii, turnarea unui covor asfaltic  pe suprafaţa drumurilor  din oraş fără  lucrări de consolidare a fundaţiei lor.

Pe lângă aceste lucrări plătite din creditul care  se va rambursa doar de anul viitor  careienii vor mai plăti  şi refacerea spaţiilor verzi  pe care sunt parcate  utilajele firmei executante.

Fără ca cineva din conducerea oraşului să fie deranjat… că doar  trebuie să facă profit şi firmele celor de la spaţii verzi. Priviţi cum arată dalele puse prin proiectul de 600 de mii de euro sau bordurile  de la drum….

La fel s-a procedat  şi în cazul parcului din jurul Monumentului Ostaşului Român care s-a distrus  de către utilajele şi materialele de construcţii depozitate pe spatiul verde în momentul schimbării dalelor  din proiectul iniţial pentru ca apoi să fie refăcut  pe sume  mai mult decât frumoase. Fără a se uita  a  planta brazi  roată-roată.

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu