Comunicat de presă. Manager nou la Spitalul Judeţean Satu Mare

• publicat la: 28 iunie 2017
Comunicat de presă. Manager nou la Spitalul Judeţean Satu Mare

Consiliul Judetean Satu Mare a luat act de demisia managerului Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare, Camilio Victor Coste, si astfel interimatul managerial din fruntea spitalului va fi asigurata de Marc Ioan Adrian.

Astfel, începând cu data de 29.06.2017, domnul Marc Ioan Adrian se numeşte în funcţia de manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare până la ocuparea postului prin concurs. Avand in vedere faptul ca dl. Marc Ioan Adrian a fost la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare in perioada 2010-2014, conducerea Consiliului Judetean Satu Mare a decis ca fiind oportuna numirea acestuia ca si manager al Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare.

Înainte de luarea acestei decizii conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare a purtat lungi discuţii cu reprezentanţii cadrelor medicale din instituţie. Consiliul Judeţean Satu Mare împreună cu Consiliul de Administraţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare va pregăti, în cea mai scurtă perioadă, procedura lansării concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Conducerea Consiliului Judetean Satu Mare multumeste pe aceasta cale domnului doctor Camilio Victor Coste pentru activitatea prestata in unitatea spitaliceasca a acestui judet se specifică în comunicat.

Adrian Marc a mai fost instalat în funcţia de  manager al Spitalului Judeţean Satu Mare în data de 3 ianuarie 2011. Până la acea dată a deţinut funcţia de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare, din anul 2003.

Lasati un comentariu