Familia din Tiream căreia i-a fost blocat geamul cu un gard de beton este controlată de DSP la fosa septică

• publicat la: 7 iunie 2017
Familia din Tiream căreia i-a fost blocat geamul cu un gard de beton este controlată de DSP la fosa septică

Calvarul familiei din Tiream care s-a trezit într-o dimineaţă cu un gard  de peste 2 m în faţa geamului de la dormitor  este departe de a se fi încheiat. E în plină desfăşurare capitolul Persecuţii.

După hărţuielile la care este supusă de conducerea Primăriei , famila Mateş se confruntă acum şi cu controalele sosite în urma reclamaţiilor depuse de vecinii care au construit gardul.

Astăzi, 7 iunie 2017 inspectorii de la Direcţia Judeţeană de Sănătate au venit în control în urma unei sesizări din partea vecinilor constructori de gard de bolţar de beton în faţa  unui geam.

Inspectorii  au verificat unde se află amplasată fosa septică a gospodăriei. În urma verificărilor la faţa locului s-a constatat că totul este în bună regulă şi că reclamaţia a fost total nejustificată.

Familia Mateş afirmă că se  aşteaptă şi  la alte controale  dar că nu are de ce să fie nici deranjată nici neliniştită pentru că se consideră buni cetăţeni şi cu respect faţă de lege.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2017/05/lovitura-de-teatru-familia-careia-i-a-crescut-un-gard-de-232-m-in-fata-geamului-a-fost-atentionata-de-primarie-sa-isi-blocheze-geamul-document.html

Lasati un comentariu