Lucrările din Republica de la Carei. Firele de curent aşteaptă pe iarbă în parc utilizatorii

• publicat la: 7 iunie 2017
Lucrările din Republica de la Carei. Firele de curent aşteaptă pe iarbă în parc utilizatorii

Banii cheltuiţi, recepţia semnată dar lucrarea neterminată. De peste 3 ani.

Oameni buni, ce ne facem cu administraţia asta  încorsetată încă în apucături cominterniste?  Am reţinut că în una din emisiunile de la iTV  primarul Kovacs a apreciat careienii ca fiind fraieri   dar  să fim atât de fraieri încât să permitem  ca din  banii noştri colectaţi din impozite  şi taxe  să se facă lucrări în bătaie de joc?

Mergeţi prin oraş şi observaţi că peste tot unde au fost efectuate lucrări în cursul anului trecut  în cadrul Masterplanului Apaserv SA  acum se revine şi se refac din nou!  Cine plăteşte aceste  lucrări în…RELOAD?

http://www.buletindecarei.ro/2017/05/revoltator-drumuri-harcea-parcea-in-carei-pericol-de-accidente-pe-unele-portiuni-asfaltate-anul-trecut-pe-milioane-de-euro.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/05/careienii-semnaleaza-lucrari-de-mantuiala.html

Porţiunile asfaltate anul trecut se  decapează şi se reasfaltează! Chiar   nu se vede că ăştia se fac  că lucrează şi că mânuiesc banul public după bunul lor plac şi mai ales  cu firmele de casă? Pe strada 25 Octombrie ai impresia că sunt valurile Dunării  pe panglica de asfalt sau cum s-o numi  cârpeala pe care ne distrugem maşinile.

La Satu Mare a  fost sesizat ANI cu privire la angajatul din primărie  care avea şi  firmă de construcţii cu care colabora.  La Primăria Carei  se admite ca firmele consilierilor locali  sau ale unor angajaţi   să  beneficieze de. ..,,colaborări comerciale,,? Se pare că Da, deoarece Careiul e mai departe  de Satu Mare cu 36 de km şi aici încă funcţionează un sistem dictatorial.

Vă prezentăm mai jos  o lucrare  iniţiată de acum  10 zile  pe strada 1 Decembrie 1918, singura arteră din prima zonă de impozitare a Careiului. Un canal săpat pentru introducere apă potabilă la casele de aici . Să nu credeţi că e săpat pe partea caselor, e mult prea simplu. Conducta va fi introdusă pe  partea  opusă iar gospodarii vor trebui să spargă asfaltul  ca să traverseze cu racordul.

Lucrare  grea….

La doi paşi de aceste lucrări se află recent realizatul părculeţ prin proiect  cu finanţare europeană nerambursabilă. Proiectul a fost dus la bun sfârşit, recepţia semnată dar   mai sunt încă de  terminat  lucrări.

Interesează pe cineva din cadrul instituţiilor abilitate a veghea la buna gestionare a banului public de orice provenienţă?

Priviţi ce frumos stau aceste fire  ce ies din cablul de curent, taman în spatele băncilor pe care se relaxează careienii.

Aici trebuia să fie un stâlp de iluminat public. Firele de curent aşteaptă liniştite  de ani de zile ca cineva să le bage în seamă….Cazul acestor fire de curent aflate pe iarbă nu este unul singular. Toată strada 1 Decembrie 1918 este plină de astfel de lucrări neterminate dar recepţionate.  Cei curioşi  sau cei plătiţi  de primărie din banii careienilor  pentru a informa  pot descoperi singuri câte  locuri alocate pentru stâlpi de iluminat  stau cu cablurile pe afară….

Cine ne face de râs oraşul Carei cu astfel de lucrări?

Buletin de Carei

 

comentarii

de Bibanul la 8 iunie 2017 - 11:03

Presa de casa??
Nimic,semmi??!!

Lasati un comentariu